Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dochodzę do momentu " drukuj etykietę " i system żąda ode mnie opłaty za usługę. Klient kupił ode mnie rzecz o wartości 41 zł która miała oznaczenie Smart czyli spełniła wszystkie wymogi. Klient posiada również aktualny dostęp do Smart. Ja usługi smart nie mam wykupionej ale z tego co czytałem na forum to nie muszę mieć. Czy ktoś ma jakiś pomysł dlaczego system żąda ode mnie opłaty? dodam że to moja pierwsza próba wysyłki w systemie allegro smart.
@tylkouniego Ale ty masz, tylko jedną ofertę ze znaczkiem smart- to tak nie działa,
Ok dziękuję za pomoc - co w takim razie jest problemem? Na próbę wystawiłem kilka ofert ze Smartem i właśnie te ktoś kupił.
@tylkouniego jeżeli kupi ze smartem i bez to naliczy za przesyłkę- musi tylko ze smartem
Właściwie rzecz dotyczy jednej aukcji - przedmiot za 41 zł ze Smartem - a system każe mi zapłacić;(
Pani w infolinii Inpost odesłała mnie do allegro ale wszyscy znamy tempo i pomocność allegrowych odpowiedzi....:)
@tylkouniego Ale ty masz w smart, tylko jedną pozycję
Klient kupil ta aukcje 9737518091
@tylkouniego No to dziwna sprawa, a masz pewność że klient też miał wykupionego smarta. Może miał na miesiąc i mu się skończył, no nie wiem
Sprawdziłem przysłał skan - Smart ważny do lipca 2021:(
@tylkouniego Musisz niestety napisać do źródła i opisz sytuację
Dzięki - już wczoraj napisałem:(
Pani Allegrowa miała nr aukcji i nie potrafiła sama znaleźć loginu Kupującego.....już się dobrze zapowiada:)