anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem ze smart

robertoooos2
#7 Wielbiciel#

Hej, czemu allegro lokalnie nie pokazuje moich ofert z oznaczeniem
Smart? Mam wykupiony smart a nie mam tych oznaczeń . Prosze  o pomoc Moderatorów ! Dzięki 

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @robertoooos2. Na Twoim koncie jest aktywny pakiet Smart! za darmo, który gwarantuje 5 darmowych wysyłek w ramach Allegro Smart! 
Jedno zamówienie to przesyłka z dostawą Allegro Paczkomaty InPost lub Allegro One Box, do której wygenerujesz jedną etykietę nadawczą.
Niestety ten limity został już wykorzystany na Twoim koncie - wysłałeś już 5 zamówień z darmową wysyłką Smart! i dlatego oferty straciły oznaczenie. 

W tym artykule znajdziesz więcej informacji na ten temat. Dodatkowo, jeśli chcesz aktywować Smart! bez limitu, powinieneś skorzystać z Allegro Smart!, ponieważ usługa nie jest dostępna w przypadku Smart! za darmo

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

robertoooos2
#7 Wielbiciel#

Ok jak mam to aktywować? 

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

@robertoooos2 czytałeś odpowiedź moderatorki 

tym artykule znajdziesz więcej informacji na ten temat. Dodatkowo, jeśli chcesz aktywować Smart! bez limitu, powinieneś skorzystać z Allegro Smart!, ponieważ usługa nie jest dostępna w przypadku Smart! za darmo

Więc aktywuj Smart na rok i zastosuj poniższa sugestię:

Jak włączyć Smart! bez ograniczeń

Smart! bez ograniczeń możesz włączyć:

• w zakładce Moje Allegro Lokalnie – Smart. W sekcji Sprzedawaj ze Smart! bez limitu kliknij [aktywuj].
  • w aplikacji mobilnej Allegro Lokalnie – w sekcji Sprzedaję. W części Sprzedawaj ze Smart! bez limitu kliknij [przejdź do aktywacji].
oznacz moderatorów