Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy nie czujecie się zmuszani do wyboru DPD w przypadku przesyłek Smart ? Jako kupujący zaznaczam kurier , do Was piszę - tylko nie DPD - po czym w szczegółach mam - kurier DPD. Z czego to wynika ? Czegoś nie wiem albo nie rozumiem.
Kuriera przydziela Allegro. Sprzedawca w smarcie nie ma na to żadnego wpływu. On musi udostępnić najróżniejsze dziwne metody dostaw delivery, bo tylko w ten sposób spełnia wymagania smart. Inaczej klienci muszą za wysyłki płacić. Wyjątkiem od tego są tylko konta prywatne, które mogą udostępnić sam paczkomat Inpost i mieć gdzieś resztę smarka. Oraz oferty z samym kurierem. Ale tu bywa zabawnie, jak np widzę ofertę smart z samym kurierem DHL to nie mogę kupić, bo u mnie Allegro DHL nie obsługuje regionu, mimo iż normalne DHL bez problemów go obsługuje...
Żeby było śmieszniej to nawet jak masz dość i dla świętego spokoju chcesz zapłacić za tego kuriera byle tylko móc wybrać samodzielnie to nie ma opcji sortowania ofert po metodzie dostawy... Wszystkie ułatwienia portal pokasował. Za to z chęcią założą w Twoim imieniu dyskusję sprzedawcy gdy wybrana przez Allegro metoda dostawy Allegrojakaśtam zawiedzie...
Może UOKiK powinien się temu przyglądnąć ? Jak Klient staje się złem koniecznym to może przestać być Klientem ? Halo - Sprzedawcy !! Halo- Kupujący !! Jesteśmy SMART ??
@w1e2r3t4y5u6 to allegro wybiera dla Twojego dobra, ciesz się że w Twoim rejonie nie ma One Kuriera bo byś dopiero się wkurzał 😄
Zawsze mi skóra cierpnie jak ktoś- coś - się bierze za moje dobro.😫😭😵
@w1e2r3t4y5u6 w przypadku Kuriera i Smart na allegro sam nie wybierzesz 😞 dlatego ja już nie robię tu zamówień jak nie mogę wybrać kuriera, robię tylko zakupy do punktów czy paczkomatów InPost 😄
@w1e2r3t4y5u6 pisz do uokik
Ja Czegoś nie wiem albo nie rozumiem.
po diabła wybierasz coś innego niż inpost?
Nie każdy ma 100 metrów do paczkomatu. Ja mam 10 km.
Nie, bo przestaliśmy tu kupować i sprzedawać. Da się 😛