Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy program Smart! na Start obowiązuje tylko przy kupnie? Wystawiam przedmiot i nie mogę skorzystać z darmowej dostawy Smart
@Bassi żeby udostępniać dostawy smart trzeba spełnić warunki 🙂 https://allegro.pl/pomoc/dla-sprzedajacych/informacje-dla-sprzedajacych/co-zrobic-aby-moje-oferty-by...
udostępnij w swoich ofertach przynajmniej jedną z poniższych metod dostawy w ramach Allegro Smart!:
Dzięki za odpowiedź, ale chyba wcześniej spełniałem warunki skoro na innej aukcji (ale Allegro Lokalnie) którą wystawiłem wcześniej jeszcze w trakcie działania mojego pakietu Smart do dnia dzisiejszego mam aktywną tą opcję. Nie przedłużałem tego pakietu Smart tylko na razie uaktywniłem Smart! na Start
@Bassi tylko inne warunki są do smarta na Allegro lokalnie i tam masz a inne powyższe są na zwykłym allegro i tam nie masz ( brak zwrotów a są wymagane itp. )
Oznaczymy Twoje ogłoszenie ikoną Smart!, jeśli:
Twoje ogłoszenie automatycznie otrzyma oznaczenie Smart!, niezależnie od ceny przedmiotu.
Z darmową dostawą Smart! możesz wysłać 6 zamówień w ciągu kwartału – jeśli masz Allegro Smart!
Maksymalnie możesz wysłać 24 zamówienia z dostawą Smart! w ciągu roku – po 6 w każdym kwartale.
Gdy korzystasz ze Smart! na Start, Twój limit to: 5 zamówień.