Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć,
Wałkuję regulamin cały czas coś zmieniam ale ikonki SMART nie ma w mojej ofercie. Mógłby ktoś sprawdzić co robię źle? Co jeszcze mam zmienić.
https://allegro.pl/oferta/lego-marvel-spider-man-venom-76187-11313567136
@ogame_surowce Musisz mieć 5 pozytywów od pięciu różnych osób. Przy paczkomatach ustawiłeś Allegro Paczkomaty InPost?
Zobacz też to;
Udostępnij w swoich ofertach co najmniej dwie z metod dostawy Allegro Smart! – z 2 różnych grup (w tym minimum jedną, za którą kupujący płacą z góry) albo udostępniaj numery przesyłek dla co najmniej 50% wszystkich zamówień oraz co najmniej jedną metodę dostawy Allegro Smart!, za którą kupujący płacą z góry. Pamiętaj jednak, że numer przesyłki powinien być wprowadzony w deklarowanym w ofercie czasie wysyłki.
Metoda dostawy
|
Przedział cenowy
|
---|---|
Allegro Paczkomaty InPost
|
od 0,00 zł do 8,99 zł
|
Metoda dostawy
|
Przedział cenowy
|
---|---|
ORLEN Paczka
|
od 0,00 zł do 6,70 zł
|
UPS Odbiór w Punkcie
|
od 0,00 zł do 7,99 zł
|
mam 5 pozytywow od roznych 5 osob, nwet 6...
Cennik mam taki jak podałeś.
chyba ten orlen paczka i ups zrobil sprawe 😉
@ogame_surowce Tak, już masz Smart.
5 unikalnych ocen od różnych kupujących , a Twoje wyglądają jakby od 1 klienta😁
nie mam wpływu jak wyglądają oceny od kupujących. Nie ja je wystawiam... Przeszedłem też ten kurs dla sprzedających i dostałem certyfikat.
ogame_surowce tak , nie masz wpływu , masz już w ofertach ikonę ,,smart ,, czyli problem leżał nie tam gdzie sugerowałem .
Wybacz , na 6 ocen 5 dotyczy tego samego produktu i mają treść co jest ewenementem .
Sugestii mam więcej , ale nie rozwinę .............
Jest ok . pozdr .😁