Jest promocja. 39. Ale u mnie nie ma. Tylko 59. Czyli jak zwykle Allegro ma swoich stałych klientów w du....żym poważaniu... chyba że się mylę...
Nigdzie nie mogę znaleźć regulaminu tej promocji. A taki regulamin musi być dostępny.
Jestem z Allegro prawie 22 lata... czyżby wartało zmienić platformę sprzedaży?
@kalmar1967 a Smart całkowicie ci wygasł czy chcesz przedłużyć?
Bo to chodzi o nowe subskrypcję
Chce przedłużyć. Wiem, że takich klientów allegro ma gdzieś. Ot taki program lojalnościowy: jesteś lojalny, to jesteś frajerem.
Zresztą allegro nawet na grouponie rozdaje te promocje. Proste. 50% za allegro smart z linku na grouponie. Tylko, że z tego linku natychmiast robi się 100%. Czyli allegro znowu działa, jak oszuści.
Kiedy będą jakiekolwiek promocje dla wieloletnich użytkowników?
Skąd mam wiedzieć dla kogo, skoro regulaminu promocji allegro nie podaje?
Argumentacja w stylu: Skoro nie masz oferty to znaczy, że nie jesteś do niej uprawniony, to jest zwyczajny szwindel.
Proszę o podanie gdzie jest ten regulamin promocji a ja za to odwdzięczę się złożeniem skargi do UOKiK. Bo już parę sukcesów w walce z takimi firmami mam.
Właśnie w tym problem, że Allegro sp z o.o. odmawia upublicznienia zasad promocji.
Ponieważ sprawa dotyczy większej części użytkowników Allegro, w dniu dzisiejszym złożyłem skargę do Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów.
Praktyki naruszające zbiorowe interesy konsumentów to w szczególności:
Zgłoszenie do UOKiK poszło.