anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Przedluzenie Smart na AL.

kalmar1967
#9 Pomysłodawca

Jest promocja. 39. Ale u mnie nie ma. Tylko 59. Czyli jak zwykle Allegro ma swoich stałych klientów w du....żym poważaniu... chyba że się mylę... 

Nigdzie nie mogę znaleźć regulaminu tej promocji. A taki regulamin musi być dostępny.  

Jestem z Allegro prawie 22 lata... czyżby wartało zmienić platformę sprzedaży?

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@kalmar1967 a Smart całkowicie ci wygasł czy chcesz przedłużyć?

Bo to chodzi o nowe subskrypcję 

oznacz moderatorów

kalmar1967
#9 Pomysłodawca

Chce przedłużyć. Wiem, że takich klientów allegro ma gdzieś. Ot taki program lojalnościowy: jesteś lojalny, to jesteś frajerem. 

Zresztą allegro nawet na grouponie rozdaje te promocje. Proste. 50% za allegro smart z linku na grouponie. Tylko, że z tego linku natychmiast robi się 100%. Czyli allegro znowu działa, jak oszuści. 

Kiedy będą jakiekolwiek promocje dla wieloletnich użytkowników?  

oznacz moderatorów

kalmar1967
#9 Pomysłodawca

Skąd mam wiedzieć dla kogo, skoro regulaminu promocji allegro nie podaje? 

Argumentacja w stylu: Skoro nie masz oferty to znaczy, że nie jesteś do niej uprawniony, to jest zwyczajny szwindel. 

Proszę o podanie gdzie jest ten regulamin promocji a ja za to odwdzięczę się złożeniem skargi do UOKiK. Bo już parę sukcesów w walce z takimi firmami mam. 

oznacz moderatorów

kalmar1967
#9 Pomysłodawca

Właśnie w tym problem, że Allegro sp z o.o. odmawia upublicznienia zasad promocji. 

Ponieważ sprawa dotyczy większej części użytkowników Allegro, w dniu dzisiejszym złożyłem skargę do Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów. 

Praktyki naruszające zbiorowe interesy konsumentów to w szczególności:

• naruszanie obowiązku udzielania konsumentom rzetelnej, prawdziwej i pełnej informacji,

Zgłoszenie do UOKiK poszło. 

oznacz moderatorów