anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Przekroczony limit ?

DD_Sklep
#7 Wielbiciel#

Witam. Klient zrobił u mnie zakup i skorzystał z przesyłki darmowej Smart. Jednak na stronie InPost musiałem opłacić przesyłkę ponieważ dostałem informacje o jakimś limicie. Proszę o wyjaśnienie sytuacji i informację jak odzyskać pieniądze z w.w wpłaty. 

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

Client:44052296
#21 Demiurg#

@DD_Sklep A co to za zamówienie? I o jakiej kwocie piszesz? Pierwsze słyszę tutaj o jakimś limicie?

oznacz moderatorów

SpeedyGonzalezz
#15 Entuzjasta#

@Client:44052296 W ramach Smart przysługuje jedna darmowa przesyłka do zamówienia, a taki komunikat pojawia się, gdy ktoś próbuje wygenerować kolejną etykietę do tego samego zamówienia

--------------------------------------------------
Najszybsza mysz w całym Meksyku
oznacz moderatorów

#21 Demiurg#

@SpeedyGonzalezz możliwe ale gdzie podziała się  smartowa etykieta

to w kwestii poprawności moralno-politycznej sprostuje Twoje słowa, że nie jedna tylko określona ilość przesyłek przypisanych do zamówienia.

oznacz moderatorów

SpeedyGonzalezz
#15 Entuzjasta#

@Client:44052296 No, tak, to było pewne uproszczenie, zależy od ustawień cennika. Tak czy inaczej, to właśnie w wypadku generowania nadmiarowej etykiety pojawia się komunikat, o którym pisał  @DD_Sklep 

oznacz moderatorów

SpeedyGonzalezz
#15 Entuzjasta#

@DD_Sklep Zapewne wygenerowałeś więcej niż jedną przesyłkę do tego samego zamówienia 

oznacz moderatorów

#21 Demiurg#

@DD_Sklep jeżeli faktycznie wysłałeś na drugich nie smartowych etykietach to pieniędzy nie odzyskasz.

oznacz moderatorów

SpeedyGonzalezz
#15 Entuzjasta#

@DD_Sklep A jeśli nie wysłałeś, to możesz odzyskać środki za niewykorzystaną etykietę:

https://inpost.pl/formularz-kontaktowy-chce-otrzymac-zwrot-srodkow-za-niewykorzystana-etykiete

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@DD_Sklep A nie tworzysz drugiej paczki dla tego same zamówienia, lub sprawdź poprawność maila jak tworzysz paczkę !

oznacz moderatorów