Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jestem początkująca, chciałam zapytać jak mogę zdobyć smart?
Ukończyłam kurs, dzięki któremu oznaczenie smart powinnam mieć mimo braku 5 pozytywnych opinii.
Czy żeby wyświetlił się SMART muszę w warunkach zwrotu dodać, że zwrot pokrywa sprzedający a nie kupujący?
@Kotixu kurs leciał a Ty cerowałaś skarpety 😄 Popraw cennik bo InPost kurier się nie łapie 😞
udostępnij w swoich ofertach przynajmniej jedną z poniższych metod dostawy w ramach Allegro Smart!:
A tu masz jakie ceny max mogą być https://allegro.pl/pomoc/dla-sprzedajacych/informacje-dla-sprzedajacych/jak-zdefiniowac-cennik-dosta... zanim wybierzesz dostawcę sprawdź jak będziesz nadawać i czy nie potrzeba umowy 🙂
Sprawdzałam też z innym cennikiem ale nadal nie działało więc wróciłam do starych ustawień 😛
Koleżanka poniżej wyjaśniła już czemu SMARTA nie widać 😛 Dzięki za pomoc!
@Kotixu dostawy też ustaw poprawnie bo jak dostaniesz 5 komentarzy to automatycznie wskoczy smart, albo przynajmniej pomyśl o tych obowiązkowych dostawach bo podpisanie umów chwilke trwa chyba że wybierzesz te bez umów 🙂
@Kotixu Cześć. 🙂 Ukończyłaś kurs, jednak dopiero po 3 miesiącach od weryfikacji firmy, zatem nie spełniłaś warunków promocji.
Potrzebujesz jeszcze 3 pozytywnych ocen, żeby Twoje oferty zostały oznaczone Smartem. 🙂
@ko_alka i ma złe metody dostawy 😄
Dziękuję za pomoc, już wszystko jasne 🙂