Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie mogę dziś nadać etykiet z uwagi na błąd "waga została przekroczona".
Mam przesyłki 25kg i wysyłane za pomocą Pocztex 48.
Po zmianie wagi na 20 kg mogę przejść dalej i po wejściu na listę placówek widzę, że z dostępnych placówek zniknęła placówka UP Gostyń, w której jeszcze wczoraj wysyłałem paczki.
Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu.
@rolfa nie tylko tego 🙂
Dla Częstochowy dostępne są punkty tylko... spoza Częstochowy. Reszty brak, czyli wycięło kilkadziesiąt oddziałów... Poniżej te dostępne w WzA.
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@rolfa @medalik_2009 Poczta Polska ma w tej chwili problemy techniczne ze swoimi systemami, dlatego poczekajcie proszę chwilę i spróbujcie ponownie. Jesteśmy z nimi w kontakcie i jak tylko dostanę potwierdzenie, że błędy nie powinny się pojawiać, od razu Was tutaj powiadomię.
@_HolaOla_ chyba tylko z komunikacją na linii Allegro - Poczta. W Apaczce wszystkie Urzędy Pocztowe są dostępne, w tym ten "nasz":
@rolfa @medalik_2009 Już to sprawdzamy, jak tylko dostanę nowe informacje w tej sprawie, będę Was tutaj informować.
@rolfa @medalik_2009 Dostałam potwierdzenie, że to błąd po naszej stronie. Nasz zespół pracuje już nad jego rozwiązaniem, ale już teraz przepraszam Was za niedogodności.
@_HolaOla_ dzisiaj widzę, że nie wyślemy już paczek przez PP, jest szansa, że do jutra to ogarniecie?
@medalik_2009 Prace nad tym problemem trwają, ale nie mogę Ci zagwarantować konkretnego terminu wdrożenia poprawki 😞
@ko_alka a my jak mamy zagwarantować klientom terminową wysyłkę? Już nie mówię nawet o tym prognozowanym przez Was czasie doręczenia... To może zaczniecie dopisywać przy tym przykładowym "Przewidywana dostawa: w sobotę w punkcie*" gwiazdkę z wyjaśnieniami:
*o ile nasze narzędzie do wysyłki będzie działało jak trzeba
"Się naprawiło" chyba, bo właśnie mogłem nadać zaległą paczkę. 😆
Sąsiad ruskiej drogerii?🤔
@rolfa Sprawdzę, czy możemy coś zrobić w tej kwestii, ale podaj mi proszę przykładowy numer zamówienia, którego dotyczy ta sytuacja.
Każdego dla Pocztex 48 Kurier złożonego od wczoraj, ale podaje 3 przykładowe.
4070d1c1-454c-11ed-8193-3138c3a336ba
97019814-44ef-11ed-9b13-ed1693faef0a
7a7fb924-44df-11ed-9f15-65e4a2fbce0f
Tak jak podaje @medalik_2009 - wycięło mnóstwo UP w liście.
Wydaje mi się, że może mieć to związek z wczorajszymi zmianami przesyłek pocztowych wprowadzanych na Allegro.
@_HolaOla_ a co z brakującymi urzędami? W Częstochowie nie można już nadać przesyłki?