Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witajcie , mam pytanie, bo ukończyłem kurs smart i miałem nadzieję że pokaże mi się w ofertach smart bo tak zrozumiałem że się pojawi, jednak nie ma w ofertach które były wcześniej wystawione nic się nie pokazuje ... o co chodzi?
@AllTrado ukończenie kursu pozwala zdobyć oznaczenie Smart! w ofertach nawet jeśli sprzedający nie spełnia warunków dotyczących sprzedaży (co najmniej 5 unikalnych pozytywnych ocen transakcji, średnią ocen sprzedaży na poziomie co najmniej 98%), natomiast aby w konkretnych ofertach pojawiło się takie oznaczenie konieczne jest spełnianie warunków dotyczących ofert, czyli dodanie warunków zwrotu przedmiotu w ofertach, ustawienie prawidłowych wartości w zakładce Ustawienia dostawy dla metod dostawy, z których korzystasz.
Oraz dodanie Smartowych metod dostawy:
W Twoich ofertach nie ma warunków zwrotów oraz prawidłowych metod dostawy i dlatego w Twoich ofertach nie ma oznaczenia Smart!
Rozumiem, zaraz też to obadam, ale jeszcze tu ktoś mi napisał że dodatkowo trzeba Quiz przejść, to jest prawda?
Dobrze zaraz się z tym zapoznam 🙂 wdzięczny
https://allegro.pl/oferta/instrumenty-muzyczne-zestaw-beben-tamburyn-flet-13670850806
Czyli już jest widoczne w smart? jak rozumiem i jest okey?
jest.
Okey, super, wiem o co chodzi, po prostu dostawy musiałem zrobić oddzielne tylko z oznaczeniem smart ... aby był ład, fajnie Wdzięczny za pomoc, można zamknąć temat, ja nie wiem jak 😄
@AllTrado Ukończyłeś czyli leciał a Ty grałeś na konsoli, ukończ go ponownie i ustaw odpowiednie metody dostawy w odpowiednich cenach bo na dziś masz złe dostawy 😞
Fakt możliwe że coś leciało w tle , zaraz to obadam
@AllTrado a ... streszczenia gdzie tam nie ma ?😀
😄 , Star Citizen xd czy MSFS 2020 nie pamietam dokładnie
Okey, super, wiem o co chodzi, po prostu dostawy musiałem zrobić oddzielne tylko z oznaczeniem smart ... aby był ład