Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Należy zrobić tak:
Dzięki , to wiem ale jak ale jak zaznaczyć w ofercie że to będzie 3 przesyłki z jednego ogłoszenia smart
to wszystko zależy od ustawienia cennika jeżeli w cenniku masz ustawione że wysyłka 1 szt. to jak ktoś kupi 3 szt ustawią się automatycznie trzy przesyłki jeżeli ustawisz np 2 szt to jak klient kupi 6 szt ustawią się trzy przesyłki
Nie o to mi chodziło. Sprzedaję w jednej ofercie komplet który zmieści się tylko w 3 przesyłkach inpost paczkomaty. Sprzedaję allegro smart. Jak mam to zrobić , gdzie zaznaczyć żeby to było 3 przesyłki bezpłatne
Aha już wiem, dzięki
@ma1950 Nie ustawisz tak. Za 2 etykiety będziesz musiała zapłacić sama. Nie oferuj paczkomatu po prostu.
Chyba nie tak. To skopiowane ze strony allegro Dla każdej paczki możesz wygenerować jedną darmową etykietę. Liczba darmowych przesyłek do wygenerowania jest równa liczbie przesyłek w danym zamówieniu.
Jeśli Twoje zamówienie ma zostać wysłane w 3 paczkach – otrzymasz możliwość utworzenia 3 darmowych etykiet. To skopiowane ze strony allegro
@ma1950 Lecz nie takim przypadku jak Twój. To działa gdy klient zamawia na kilku aukcjach i łączy je by mieć darmową wysyłkę. Np mam ustawione ze w jednym liście jedna książka. Klient zakupi sobie 6 książek żeby mieć Smart i wtedy system umożliwia wygenerowanie 6 etykiet.
Ty masz jedną aukcję więc należy Ci się jedna etykieta. Nie ma znaczenia że musisz ją wysłać w 2 czy 5 paczkach.
Dzięki za info
Nareszcie konkretny poradnik. Nie mogłem dojść jak wydrukować 3 etykiety do jednego zamówienia SMART a teraz wszystko jasne. Na stronie Allegro w Pomocy tak powinno być wszystko opisane z przykładem. Dzięki xyz96