Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam jak zmienić w nowej zakładce wysyłam tak żeby można było nadać paczkę w paczkomacie. Cały czas wyskakuje żeby zrobić zlecenie przyjazdu kuriera...
@TechArtLidia Cześć. Zespół techniczny pracuje nad naprawą tego problemu. Do tego czasu proszę Cię, abyś generowała etykiety, które chcesz nadać w Paczkomacie, przez starą wersję WzA: wysylam.allegro.pl
.
Już od miesiąca. W modelatorze, ewentualnie na InPost nie wchodzą paczka w weekend. Non stop problemy. Pracujecie a sprzedający dość że płacą duża prowizję to siedzę łącznie może że już że 30 godzin przez wasze zmiany. Nie interesuje mnie już że naprawicie, parcujemy. Wysyłka w termie spadła. A wy na to zgłoś to anulujem, ani nie możecie bo po co. Zepsuć było komu. Kasę jest komu barć a ja jak nie mogłem wysłać paczek tak nie mogę. Może policzę sobie po 50 zł za godzinę i wystawię Wam fakturę. Gdzie można zgłosić taką fakturę?
@TechArtLidia Tak jak pisałam wcześniej - wciąż możesz korzystać ze starego Wysyłam z Allegro: wysylam.allegro.pl
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ gdzie zgłosić taką fakturę?
Czyli rozumiem że jesteśmy takimi królikami doświadczalnymi. Po co wydawać na stopniowe wdrożenie, testy, można przetestować na sprzedawcach. Ich czas się nie liczy. Komu się poskarżą?