anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wysłka smart czy oprócz prowizji od sprzedaży mogę ubiegać się o zwrot naliczonych kosztów przesylki

TKSG
#8 Zapaleniec

Witam. Kupujący dokonał zakupu na kwotę około 47 złotych z wysyłką smart. Oczywiście zwrócił przedmiot w całości. Dokonałem zwrotu środków za przedmiot i wystąpiłem o zwrot prowizji od sprzedaży. Czy mogę także zwrócić się do allegro o zwrot poniesionych kosztów związanych z przesyłką smart jakie nalicza allegro tabela ( od 30 zł do 44,99 zł, od 45 zł do 64,99 zł, od 65 zł do 99,99 zł, od 100 zł do 149,99 zł, od 150 zł.) w moim przypadku jest to kwota 3,09 złotego? 

oznacz moderatorów
1 ODPOWIEDŹ 1

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@TKSG zwrot opłaty za przesyłki Smart! otrzymasz jeśli kupujący zwrócił zakup w ramach odstąpienia od umowy (zgłosił zwrot za pomocą formularza zwrotu na swoim koncie Allegro i nada metodą zwrotu, która jest dostępna w ramach Allegro Smart!). 
Nie musisz składać żadnego wniosku, opłatę zwrócimy, gdy ze statusu przesyłki zwrotnej będzie wynikać, że została przez Ciebie odebrana lub pieniądze za zamówienie zostały przez Ciebie zwrócone.

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów