anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wystawianie rzeczy przez firmę w smart

MAMY ROZWIĄZANIE!
MBPARTS-OSTRODA
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry wszystkim. Mam prośbę o wytłumaczenie dosłowne jak laikowi , gdyż znalazłem wszędzie filmy jak wystawić produkty w allegro smart . Filmy jakiekolwiek czy youtube lub inne platformy wyjaśniają co zrobić w przypadku gdy jesteś osoba prywatna i wykupisz smart , ale w przypadku przedsiębiorcy nie znalazłem żadnego " łopatologicznego " dla ludzi przed 40 🙂  i nie miejących pojęcia o tym. Próbuje przeinaczyć istniejące produkty wystawione , dodając sposoby wysyłki tyle , ile allegro wymaga , oraz  mam odpowiednia ilość łapek , wystawiam rzeczy powyżej 50 zl i nic się nie wyświetla z napisem smart . Może jest jakiś przysłowiowy gotowiec na zasadzie - wejdź tu , wciśnij to , zmień to i za trybi samo . Może ktoś nagrał cos takiego , a ja po prostu nie znalazłem . Z góry dziękuje za pomoc

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5
kostas11
#21 Demiurg#

@MBPARTS-OSTRODA 

• zdobądź co najmniej 5 unikalnych pozytywnych ocen transakcji (łapek w górę) w ciągu ostatnich 12 miesięcy
  • utrzymuj średnią ocen sprzedaży na poziomie co najmniej 98% (lub status Super Sprzedawcy)
  • zadbaj o poprawną obsługę adresów mejlowych kupujących w systemie do zarządzania sprzedażą, z którego korzystasz oraz upewnij się, że są poprawnie przekazywane do firmy logistycznej – dowiedz się więcej na ten temat
  • terminowo reguluj opłaty za usługi Allegro
  • zadbaj o zgodność Twoich ofert z regulaminem Allegro i nie składaj kupującym propozycji zakupów poza Allegro.
  • utwórz warunki zwrotu przedmiotu i dodaj je w ofertach
  • w zakładce Ustawienia dostawy ustaw prawidłowe wartości dla metod dostawy, z których korzystasz
  • udostępnij w swoich ofertach:

• co najmniej jedną z poniższych metod dostawy do drzwi oraz
    • co najmniej dwie z poniższych metod dostawy do automatu paczkowego i/lub punktu odbioru – od różnych przewoźników.
Metody dostawy do drzwi
  • Allegro One (Punkt, Box, Kurier)
  • Allegro Kurier DPD
  • Allegro Kurier DHL
  • Allegro Kurier Pocztex lub Allegro Przesyłka polecona lub Allegro Mini Przesyłka
  • Allegro Kurier UPS
Metody dostawy do automatu paczkowego i/lub punktu odbioru
  • Allegro One (Punkt, Box) lub Allegro One (Punkt, Box, Kurier)
  • Allegro Paczkomaty InPost
  • Allegro ORLEN Paczka lub ORLEN Paczka
  • Allegro Odbiór w Punkcie DPD Pickup
  • Allegro Odbiór w Punkcie UPS
  • Allegro Odbiór w Punkcie Pocztex lub Allegro Automat Pocztex
  • Allegro Odbiór w Punkcie DHL lub Allegro Automat DHL POP BOX
________
Κώστας
oznacz moderatorów
kostas11
#21 Demiurg#

@MBPARTS-OSTRODA a tak naprawdę nie masz cennika dostawy dodaj musisz dodać jednego kuriera z listy i dwa punkty:

Metody dostawy do drzwi
  • Allegro One (Punkt, Box, Kurier)
  • Allegro Kurier DPD
  • Allegro Kurier DHL
  • Allegro Kurier Pocztex lub Allegro Przesyłka polecona lub Allegro Mini Przesyłka
  • Allegro Kurier UPS
Metody dostawy do automatu paczkowego i/lub punktu odbioru
  • Allegro One (Punkt, Box) lub Allegro One (Punkt, Box, Kurier)
  • Allegro Paczkomaty InPost
  • Allegro ORLEN Paczka lub ORLEN Paczka
  • Allegro Odbiór w Punkcie DPD Pickup
  • Allegro Odbiór w Punkcie UPS
  • Allegro Odbiór w Punkcie Pocztex lub Allegro Automat Pocztex
  • Allegro Odbiór w Punkcie DHL lub Allegro Automat DHL POP BOX

Jeszcze jest kwestia czy te 5 opinii masz od różnych 5 kupujących bo jak nie to musisz poczekać 🙂

Ps. zmień zdjęcia bo za te z kartką dostaniesz bana 😞

________
Κώστας
oznacz moderatorów
komis-bell
#21 Demiurg#

@MBPARTS-OSTRODA Zerknij TUTAJ.

U Ciebie problemem zapewne są metody dostawy - uzupełnij cennik dostaw tak jak w powyższym linku i powinno być OK.

oznacz moderatorów
serwis-texas
#21 Demiurg#

@MBPARTS-OSTRODA 

To nie jest żaden przytyk. Macie złe zdjęcia / miniaturki. Jak ktoś to znajdzie to Wam to wszystko wywalą.

https://allegro.pl/dla-sprzedajacych/zasady-dla-pierwszego-zdjecia-miniaturki-w-ofercie-vKgeLv4YXi4

oznacz moderatorów