Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry wszystkim. Mam prośbę o wytłumaczenie dosłowne jak laikowi , gdyż znalazłem wszędzie filmy jak wystawić produkty w allegro smart . Filmy jakiekolwiek czy youtube lub inne platformy wyjaśniają co zrobić w przypadku gdy jesteś osoba prywatna i wykupisz smart , ale w przypadku przedsiębiorcy nie znalazłem żadnego " łopatologicznego " dla ludzi przed 40 🙂 i nie miejących pojęcia o tym. Próbuje przeinaczyć istniejące produkty wystawione , dodając sposoby wysyłki tyle , ile allegro wymaga , oraz mam odpowiednia ilość łapek , wystawiam rzeczy powyżej 50 zl i nic się nie wyświetla z napisem smart . Może jest jakiś przysłowiowy gotowiec na zasadzie - wejdź tu , wciśnij to , zmień to i za trybi samo . Może ktoś nagrał cos takiego , a ja po prostu nie znalazłem . Z góry dziękuje za pomoc
udostępnij w swoich ofertach:
@MBPARTS-OSTRODA a tak naprawdę nie masz cennika dostawy dodaj musisz dodać jednego kuriera z listy i dwa punkty:
Jeszcze jest kwestia czy te 5 opinii masz od różnych 5 kupujących bo jak nie to musisz poczekać 🙂
Ps. zmień zdjęcia bo za te z kartką dostaniesz bana 😞
@MBPARTS-OSTRODA Zerknij TUTAJ.
U Ciebie problemem zapewne są metody dostawy - uzupełnij cennik dostaw tak jak w powyższym linku i powinno być OK.
To nie jest żaden przytyk. Macie złe zdjęcia / miniaturki. Jak ktoś to znajdzie to Wam to wszystko wywalą.
https://allegro.pl/dla-sprzedajacych/zasady-dla-pierwszego-zdjecia-miniaturki-w-ofercie-vKgeLv4YXi4