Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witajcie
Zamówienie o wartości 655 zł nie zmieści mi się w jednej paczce. Klient wybrał wysyłkę Smart. Dostawa kurierem DPD . Są to dwa duże produkty, dla których miałam zaznaczone że zmieści się jedna w paczce. Informacja, że mogłabym to wysłać w kilku paczkach nie jest nigdzie widoczna.
Mam pytanie czy mogę nadać to w dwóch paczkach? Jak to będzie rozliczone w allegro?
Jedną etykietę wygeneruj przez allegro a drugą możesz wysłać na własny koszt .
Dopłacanie z własnej kieszenie nie jest rozwiązaniem jeśli problemem jest złe przeliczenie przez Allegro liczby potrzebnych etykiet.
@WedkarstwoMoni w zakładce zamówienia powinno Ci pokazać ile masz przesyłek do danego zamówienia. Nadaj normalnie przez allegro najwyżej jak masz tylko jedna Smart to druga Ci policzy po 12.99.
@WedkarstwoMoni przykro mi, że masz problem z realizacją dostawy, jednak błąd nie leży po naszej stronie, ponieważ jest to jedna oferta i nie ma tutaj maksymalnej ilości sztuk w przesyłce, więc jedno zamówienie w jednej ofercie to jedna etykieta w ramach Smart. Udostępniane w ofercie metody dostawy powinny zapewniać możliwość wysyłki towaru. W takiej sytuacji rozwiązaniem będzie nadanie jednej przesyłki jako Smart i wygenerowanie oraz opłacenie drugiej etykiety.