Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam mam pytanie do was , mam w sprzedaży ustawionego smarta z automatu z allegro i jest wysyłka dpd smart allegro dpd 3.99 zł pobranie i taką sobie wybrał klient , teraz chcąc wypełnić list przewozowy nie puszcza mnie system informując mnie że dpd nie świadczy usług pobrania . Ktoś mi to wytłumaczy jak smart automat wstawia taką ofertę do wysyłki ale nie da się z niej skorzystać mimo że klient taką wybrał paczka do 0.5 kg .
do pobrań konieczna jest umowa z przewoźnikiem .
Witam , teraz rozumie , to z jakiej racji ta funkcja z automatu jest wrzucana na smarat ??? dodam że mam w ofercie pobranie 16.99 zł a po zakupie 12 szt robi sie kwota 3.99 zł , dla mnie to jakieś nieporozumienie jak może być coś dostępne jak nie ma się umowy , coś tu nie halo .
@technikapartner a widzisz wszystko jest napisane tylko trzeba wiedzieć gdzie czytać
1 września udostępniliśmy sprzedającym Wysyłam z Allegro - bezpłatne narzędzie do nadawania przesyłek bezpośrednio z konta Allegro. Możesz nadać w nim przesyłki bez podpisywania umowy z przewoźnikiem, jeśli:
No ja rozumie umowy umowami , ale skąd z 16.99 zrobiło się 3.99 nie mogę sie doszukać .
@technikapartner jedna z Twoich ofert