Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam.
Tak jak w temacie. Czasami coś sprzedaje na allegro lokalnie, zawsze miałem kupionego SMARTa, i dodane wysyłki obejmujące SMART jak OneBox i Paczkomat. Wszystko było pięknie, ładnie, oznaczenie SMART było przypięte do mojej aukcji.. Do czasu aż 2 dni temu mi wygasał. Wykupiłem, przedłużyłem.. I od następnego dnia (wczoraj) wszystkie moje aukcje straciły status SMART.
Pisałem do obsługi, 0 odpowiedzi na razie, zaznaczałem, odznaczałem, aktywowałem SMART bez limitu po wykorzystaniu 6 darmowych wysyłek na kwartał (chociaż pokazuje że mam 6/6 do grudnia) odznaczałem.. Nic nie działa. Nawet nową aukcje wystawiałem, również bezskutecznie. Tak jakbym go nie miał. Jakiś błąd?
P.S.
Zaznaczałem też więcej niż te 2 wysyłki, sprzedawane towary są za +45zł..Również nie działało.
Z góry dziękuję za odpowiedź.
@K3rmit96 Cześć. 🙂 Skonsultuję tę sytuację i wrócę do Ciebie z odpowiedzią.
Jak na razie na zgłoszenie również nikt nie odpowiedział, wysyłek SMART jak nie było tak nie ma. Sprawdziłem wszystko po 10 razy czy spełniam warunki, kwotę 45zł, formy wysyłki, włączony "SMART bez limitu".. Oznaczenia na aukcjach nadal brak.
@K3rmit96 Spróbuj się przelogować, Smart jest już aktywny na Twoim koncie
Dzięki, działa 😀
Jeszcze tylko z ciekawości. To był problem techniczny po stronie allegro? Czy ja coś źle robiłem?
@K3rmit96 To był problem po naszej stronie, przepraszamy za utrudnienia. 😞