Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry ,zamawianie podjazdu Dpd przez Allegro to mordęga .Czekam aż system, wczyta datę zamówienia podjazdu już 30 mi . Pozdrawiam
@prezento-grzes możesz zamówić podjazd kuriera w narzędziu przewoźnika jeśli masz podpisaną umowę z przewoźnikiem.
A jeśli nie mam i nie udało mi się zamówić przez Allegro to gdy zaloguje się przez inną przeglądarkę czy można dla paczek zamówić ponownie podjazd ? Chyba miało być wygodnie i sprawnie przez Allegro 🙂
Witam ,zalogowałem się przez inną przeglądarkę mam wyczyszczoną pamięć podręczną od 15 min mieli i nie mogę zamówić podjazdu kuriera .Z taką ilością dość dużych paczek jest ciężko jechać do punktu odbioru .Pozdrawiam
Niestety u nas codziennie ten sam problem z DPD. Albo nie można wydrukować etykiet. Albo nie można zamówić kuriera.
Pani moderator napisała mi jak zgłosiłem że nic nie mieli ...dramat 🙂
@prezento-grzes, @PoltexBHP, @_ELTECHBIUR, @bajerosfera, @foton_b - mam potwierdzenie, że ekran do zamawiania podjazdów zbyt długo się ładuje. Pracujemy nad poprawką.
to nie jest ZBYT DŁUGO , to wcale się nie ładuje
Witam . Ja zrobiłem to samo i nic nie można zamówić podjazdu kuriera ładowanie bez skutku. Od kiedy zmienili narzedzie do nadawania jest dramat wsumie zawsze zmiany na minus
Witam cały czas mi się ładuje zamówienie kuriera do podjazdu.
Ale przecież po to stworzyliście wspaniałe narzędzie, żeby wysyłać przesyłki bez podpisywania umowy z przewoźnikiem. A niestety ostatnimi czasy więcej czasu to nie działa jak działa
I to jest odpowiedź allegro?? Nie ma problemu z waszej strony?
Kolejny poniedziałek i kolejny problem z wysyłaniem zamówień
Nie wie Pani, że jest awaria? Wystarczy spojrzeć na downdetector. A przy okazji proszę na liście przesyłek umieścić informację, która jest wysłana, która ma zlecenie podjazdu. Człowiek jest jak ślepy we mgle z tym Waszym systemem.
Dokładnie ta sama sytuacja u mnie... Podjazd zamawiany przez to nowe cudowne urządzenie nadawcze "zamówione przesyłki" Jedyne co się wydarzyło to napis Loading data i już 20 minut czekania... @la_nika proszę tam przekazać programistą że podwyżka i premia w pełni zasłużona !
Już się skończyły przeglądarki przez które chcę zamówić podjazd i jeszcze to pakowanie etykiety w pliku ? w jakim celu ???? jakiej to pojemności plik ?. Idę na rekord zamawiam podjazd już 61 min i 14 sec Pozdrawiam
Niestety mam to samo 😞
A gdzie moja ulubiona Pani moderator ??? Klienci machają halllooo ? 🙂
Mam to samo od soboty.
Udało się zamówić od 8.00 do teraz jak mało może człowieka uszczęśliwić ....to rekord Pozdrawiam :))))
Od pół godziny próbuję wydrukować etykietę poprzez "Wysyłam z Allegro". Nie działa zarówno wysyłka za pośrednictwem UPS, jak też Allegro Punkty Poczta Żabka. Od pół godziny system wisi z komunikatem "Loading Data". Nie mam osobnej umowy z tymi instytucjami i chciałabym wysłać przesyłki przez Allegro. Co mogę zrobić?