Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Informacyjnie, aby ostrzec innych sprzedawców przed orlenem. W tym roku zaginęły mi 4 zwroty przez orlen. Paczki zostały skradzione przez kurierów, którzy wpisali status "dostarczone". No i kupujący, który zwrócił towar ma słuszne pretensje, bo widzi u siebie, że odebrałem, a nic nie dostałem. Wtedy z allegro protect allegro zwraca kupującemu pieniądze i mnie obciąża. Czyli płacę za zwroty, których nie dostaję. Zgłosiłem do allegro problem, to zostałem olany, bo pracownik allegro "zweryfikował sprawę", czyli sprawdził status w orlen. Czyli dostarczono, znaczy, że dostarczono. Zwrotów mam kilka w tygodniu, płacę zawsze w dzień otrzymania przesyłki, na allegro jestem od wielu lat, mam status Super Plus. No ale i tak wg. allegro jestem złodziejem, który odbiera przesyłki i kłamie, że nie. Na pewno. Przy obrotach jak mam 300 tys. ,miesięcznie o raz na miesiąc jakiś zwrot 800 zł bym kłamał. No i nie ma na to rady. Temat się skończy jeszcze w tym miesiącu na policji i będą trzepać złodziei z orlen kto kradnie paczki.
zgłaszasz ten fakt allegro
zgłaszasz ten fakt orlenowi
zgłaszasz ten policji
Niech @krowa 😀 sprawdzi dobrze, poszuka, od tego nadmiaru zwrotów może gdzieś wsadziłeś i nie pamiętasz, a później dorwij kuriera i porządnie z nim pogadaj