anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Łączona dostawa Allegro Lokalnie

LionShopping
#7 Wielbiciel#

Cześć. Mam pytanie dotyczące sprzedaży na Allegro Lokalnie. Mam wystawionych kilka przedmiotów. Klient kupując kilka przedmiotów musi zapytać mnie o warunki dostawy. Czy da się jakoś ustawić dostawy żeby klient nie musiał mnie o to pytać? Po prostu dodać kilka rzeczy do koszyka i zamówić?

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

kostas11
#21 Demiurg#

@LionShopping można https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/zakup-i-dostawa-na-allegro-lokalnie/jak-w-ramach-jednego-zam...

Tyle że musisz ustawić identyczne dostawy 🙂

________
Κώστας
oznacz moderatorów

kaliszaneczka-x
#15 Entuzjasta#

Chyba jednak nie. Ja wszędzie mam paczkomaty. Ludzie zamawiali paczkomatem, a i tak przychodziło to poproś o warunki dostawy. Musiałam cenę wysyłki ustalać. Co mądrzejsi czasem jeden przedmiot kupują z dostawą, a resztę z odbiorem osobistym z przedpłatą...

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@LionShopping to już wina skomplikowanego sytemu allegro nie każdy kupujący studiuje pomoc allegro, to że masz jednakowe dostawy nie znaczy że kupujący nie może wybrać odbioru i zaznaczyć Poproś o warunki dostawy. 🙂

________
Κώστας
oznacz moderatorów

LionShopping
#7 Wielbiciel#

Tak jak napisał kolega wyżej. Wszystko mam na paczkomaty i nadal jest problem 😕 

Trochę to głupie. Dzięki za odpowiedź.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@LionShopping Tam jest skomplikowany system, oczywiście że da się połączyć taki zakup ale ty jak sprzedający nie zawsze możesz, nie zawsze się da czyli tak musi być....😖

oznacz moderatorów