anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Źle zdefiniowałam gabaryt paczki

Client:48238394
#7 Wielbiciel#

@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

Proszę o pomoc 🙂 co mogę zrobić, w przypadku gdy Pani kupując przedmiot na aukcji wybrała opcję wysyłki do paczkomatu, a rzecz jest dłuższa i się tam nie zmieści? Można zmienić etykietę i wysłać pod wskazany adres domu? Jeśli tak, w jaki sposób to zmienić? Chodzi mi o Zamówienie od szeyf90 z dnia 09 Paź. 2022, 16:23

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

Kaliope_Brzeg
#21 Demiurg#

@Client:48238394 

Nie można. Musisz nadać kurierem na własną rękę. I pisz w jednym wątku.

#7 Wielbiciel#

Witam, proszę o pomoc 🙂 Pani kupiła rzecz i zaznaczyła opcje wysyłki do paczkomatu. Rzecz jednak jest dłuższa i nie zmieści się w skrytce. Wiem, że można ją również dostarczyć kurierem do domu, jednak w jaki sposób zmienić etykietę, która miała posłużyć w paczkomacie?

oznacz moderatorów

Kaliope_Brzeg
#21 Demiurg#

@Client:48238394  Musisz nadać kurierem na własną rękę. Na lokalnie systemowo można wygenerować jedynie etykiety do paczkomatu. 

mdrogeria
#21 Demiurg#

@Client:48238394 Pani kupując wybrala to co udostępniłeś w ofercie . Wygeneruj etykietę na stronie przewoźnika lub brokera ... będzie drożej ... niestety .

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Client:48238394 Możemy dla Ciebie anulować wygenerowaną etykietę, jeśli napiszesz do nas w tej sprawie zgłoszenie przez ten formularz kontaktowy, ale nie możemy zmienić metody dostawy z paczkomatu na kuriera. Jeśli chcesz wysłać tę paczkę przesyłką kurierską na wskazany adres kupującego będziesz musiała nadać ją na własny koszt. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Dziękuję za opowiedzi i pomoc 🙂 zapamiętam Wasze rady na przyszłość 🙂

oznacz moderatorów