anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Aktualizacja adresu sprzedawcy

dachoo23
#7 Wielbiciel

Witam, zaktualizowałem swój nowy adres wpisując go poprawnie ulica , kod pocztowy, miasto i państwo.Zrobiłem przelew 1,01 tak jak życzy sobie allegro i po raz kolejny błąd .Sprawdzając dziś krok po kroku widzę ze widnieje u mnie Polska zamiast Niemiec , gdzie wczoraj wszystko poprawnie wpisałem i zrobiłem do tego screen.Dane które wprowadziłem wczoraj widzę w ustawieniach, a jeśli patrzę na stronę z ustawieniami to widzę niemiecki adres i kraj Polska.Nawet po zapisaniu adresu w ustawieniach nic się nie zmieniło.Na chwilę obecną allegro zalega mi 2x 1,01 PLN. ponieważ dwa razy próbowałem aktualizować konto do wypłaty.

Proszę o pomoc.

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

Sa_nova
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć, @dachoo23! Na koncie widzę, że masz podane Niemcy. W którym dokładnie miejscu widzisz rozbieżność w danych? 

W sprawie aktywacji rachunku do wypłat, skontakuj się proszę przez ten formularz. W zgłoszeniu prześlij potwierdzenie przelewu weryfikacyjnego. 

Sandra
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

dachoo23
#7 Wielbiciel

Cześć, 2 razy robiłem już przelew na PayU podanym przez allegro + tytuł przelewu.Niestety negatywnie, dlaczego nie mam pojęcia.Adres jest poprawiony przeze mnie. Niestety nie mogę tu dołączyć screena w którym widać , że jest wpisany kompletny adres niemiecki , ale złe państwo. Zamiast Niemcy , jest Polska. Natomiast ja wpisywałem Niemcy.   Jest to bank online , czy ma znaczenie w jakim państwie posiadam konto. ? 

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@dachoo23 najważniejsze jest, aby dane nadawcy przelewu były zgodne z danymi konta Allegro. Proszę prześlij potwierdzenie zrealizowanego przelewu weryfikacyjnego, przez formularz - opcja dodania załącznika pojawi się po wybraniu metody kontaktu jako mail. 

Sandra
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów