anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Aktywacja wypłat

Games83
#2 Obserwator#

Witam.

Wczoraj dokonana aktywacja przelewy24 i później wysłane 1 zł na aktywację payu. Dzisiaj zakup przez kogoś środki trafiają na Przelewy24 ale nie mogę wypłacić bo znów nie aktywne za to Payu aktywne, plus bezsensowne zmienianie opcji wypłat na na żądanie i odznaczanie opcji powiadom emial o wpłacie. Co to się dzieje? Jest jakiś sensowne wytłumaczenie pomijając że wszystko trwa tydzień ponad pieniądze wiszą i co znów mam aktywować  przelewy24 i czekać ponad 5 dni?

@mr_oma

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

LEW433
#21 Demiurg#

Aktywowane to i to , później zmiana danych po której następuje 1-dniowa blokada. Może to!!😁

oznacz moderatorów

Games83
#2 Obserwator#

Ale jest jako nie aktywne a znów  kolejny zakup przez przelewy. Czyli mam czekać do jutra?

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Jak już masz aktywowane to chcesz robić znowu aktywacje? Allegro poprosiło o powtórną? jeżeli nie to poczekaj jeżeli zmieniałeś, możemy dopytać: @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

Games83
#2 Obserwator#

Było aktywne wczoraj a dzisiaj znów jako nie aktywne ale środki są wpłacane na przelewy24 po wczorajszej aktywacji za to Payu już normalnie aktywne i środki wypłacone

Jedyne co zmieniane to po aktywacji przelewy24 aktywowane payu po dodaniu konta firmowego zmiany.

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Games83 W sprawie szczegółów aktywacji napisz proszę do nas bezpośrednio przez ten formularz zgłoszeniowy

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów