Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam.
Wczoraj dokonana aktywacja przelewy24 i później wysłane 1 zł na aktywację payu. Dzisiaj zakup przez kogoś środki trafiają na Przelewy24 ale nie mogę wypłacić bo znów nie aktywne za to Payu aktywne, plus bezsensowne zmienianie opcji wypłat na na żądanie i odznaczanie opcji powiadom emial o wpłacie. Co to się dzieje? Jest jakiś sensowne wytłumaczenie pomijając że wszystko trwa tydzień ponad pieniądze wiszą i co znów mam aktywować przelewy24 i czekać ponad 5 dni?
Aktywowane to i to , później zmiana danych po której następuje 1-dniowa blokada. Może to!!😁
Ale jest jako nie aktywne a znów kolejny zakup przez przelewy. Czyli mam czekać do jutra?
Jak już masz aktywowane to chcesz robić znowu aktywacje? Allegro poprosiło o powtórną? jeżeli nie to poczekaj jeżeli zmieniałeś, możemy dopytać: @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Było aktywne wczoraj a dzisiaj znów jako nie aktywne ale środki są wpłacane na przelewy24 po wczorajszej aktywacji za to Payu już normalnie aktywne i środki wypłacone
Jedyne co zmieniane to po aktywacji przelewy24 aktywowane payu po dodaniu konta firmowego zmiany.
@Games83 W sprawie szczegółów aktywacji napisz proszę do nas bezpośrednio przez ten formularz zgłoszeniowy.