Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak zablokować kupującego by więcej nie mógł u mnie kupić na allegro lokalnym? Mam gościa zablokowanego od 2019 na normalnym allegro, a tu mi dzisiaj kupuje przez lokalne. No żesz Was.... Ostatnio mało klawiatury przez niego nie zjadłam jak przez tydzień celowo odrzucał zamówiony towar, a potem próbował bonusy wyłudzić...
kaliszaneczka-x -na allegro lokalnie nie możesz zablokować kupującego tam nie ma takiej możliwości.
Ech to kicha. Myślałam, ze czarna lista się przenosi z normalnego allegro. Pozostaje tylko robić screeny z wysyłek bo idę o zakład, że znowu coś wykombinuje. Dziękuję.
Czy ten kupujący nie zapłacił ci za przedmiot na allegro lokalnie
Zapłacił. Nie o to chodzi. Ja sprzedaję surowce w grze jak mam nadmiar. On kupił, potem przez tydzień celowo ich nie odbierał. Po tygodniu rżnął głupa, że nic mu nie wysyłałam i próbował bonusa wyłudzić. Wysyłałam po kilka razy dziennie. Zawsze wracały odrzucane przez niego. Wcześniej też sprawiał problemy przy zakupach chociaż mniejsze, dlatego screeny robiłam. Uratowały mnie tylko screeny z wysyłek. Dla mnie to kilkadziesiąt złotych nie jest warte takich nerwów. Mam klientów biorących regularnie co miesiąc-dwa, sami dorośli ludzie. Większość wysyłek załatwiam w 10-15 min i z głowy. Proszenie się kogoś żeby odebrał zamówienie jest dla zwyczajnie stresujące. A on z każdym kolejnym zamówieniem zachowywał się gorzej.
Nie ma CL, tam możesz zgłaszać jak "nagminnie" będzie kupował i nie będzie płacił.😖