Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
dzien dobry,
sprzedalem toar, dostawa jest do paczkomatu.
jak wyslac towar? w manager.paczkomaty.pl nie widze mojej paczki - paczkomaty nie importuja danuch tak jak to bylo w prypadku zwyklego allegro
a w allegro lokalne nie widze miejsca gdzie moglbym wyslac paczke
pomozcie
Dokładnie mam ten sam problem. I teraz zamiast zapłacić za kuriera 11,50zł tak jak zaznaczył kupujący muszę zapłacić 14,99zł
Ja miałam to samo , więc zapłaciłam ,bo szkoda mi było czasu .
Mi działa. Na chromie z adblokiem nie szło wybrać paczkomatu. Przełączyłam się na Operę, zezwoliłam na lokalizację i nagle pojawiała się mapka. Wybrałam paczkomat i etykieta utworzona 🙂
W przypadku zwykłego ogłoszenie, bez "kup teraz" lub licytacji, kupujący nie może zaznaczyć opcji dostawy przez paczkomat. Mimo, że ja dając to ogłoszenie wskazałem taką opcję za 8,99 zł.
@licio Nie jest to błąd. Ogłoszenia mają charakter informacyjny. Jeśli klient bierze w nich udział, nie dochodzi do zawarcia transakcji za naszym pośrednictwem. Wszystko zależy od ustaleń między Tobą a nim. Dlatego opcja nadania przesyłki nie jest dostępna dla ogłoszeń.
Ja mam taki problem ze sprzedałam przedmiot przez Allegro lokalnie z odbiorem przez inpost pobranie i nie umiem wysłać
@slodka934 Takiej przesyłki nie nadasz przez nasz system. W Allegro Lokalnie jest to możliwe jedynie dla opcji Allegro Paczkomaty Inpost.
Dlaczego numer przesyłki nadany przez AL w opcji Allegro Paczkomaty Inpost ma tylko 23 cyfry? Nie można przez to sprawdzić czy ta przesyłka została dostarczona? W jaki sposób można śledzić nadane w taki sposób przesyłki?
@borys9876 Wczoraj generowałem taką etykietę spod lokalnie i normalnie jest 24 cyfry pod kodem kreskowym.
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
Ja to robiłem w poniedziałek, więc może w tym czasie coś poprawili.
@borys9876 W niedzielę też taką generowałem i też było OK.
u mnie w zakładce "Zamówienia od kupujących" niema żadnej opcji wysyłki. Może ktoś wrzucić screen, gdzie to jest?
@stachu_14 Prawdopodobnie dlatego, że w metodach dostawy nie masz "allegro paczkomaty inpost" za 8,99 zł.