Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Hej,
od dzisiejszego ranka AVG blokuje mi Allegro lokalnie jako URL:Scam.
Były jakieś zmiany wprowadzane w ciasteczkach, certyfikatach etc.?
@kc-pzpr Chyba były zmiany, bo ktoś tu pisał dziś o problemach z Lokalnie przy Avast.
U mnie wyskakuje takie okno
Cały czas wyskakuje mi takie okno jak w załączonym pliku. Dodałam w Avast stronę allegrolokalnie.pl do wyjątków i chociaż udało mi się zalogować, jednak dalej wyskakuje ten komunikat. Macie pomysł jak to obejść bo jest to co najmniej męczące.
Witam
Co mam zrobić jak po wejściu na moje konto allegro lokalnie zrywa mi połączenie. Po przeskanowaniu antywirusem program wykrył ze strona jest zarażona złośliwym oprogramowaniem. Proszę o jakieś rady i sugestie.
U mnie wyskakuje takie okno
Dokładnie takie samo okienku wyskakuje u mnie
@krzysiek72_2010 @Client:41160392 @wombat85 @PawelInternetowy czy mogę Was poprosić o przesłanie informacji, które wyświetlą się po rozwinięciu opcji "pokaż szczegóły".
Konsultuję tą kwestię ze wsparciem technicznym i jest to potrzebna informacja.
Witam, dzisiaj to samo w Avast. Dodałem allegrolokalnie.pl do wyjątków ia i tak pyszczy.
Używam Firefox. Kliknąłem w tarczę i wyłączyłem suwak: wzmocniona ochrona przed śledzeniem jest włączona i spokój 🙂
No i takie pytanie, czy używanie strony bez tego zabezpieczenia jest bezpieczne????
DALEJ TO CHOLERSTWO JEST!!!!!!
Tzn, że Ci działa? Bo mi to haczy i tracę funkcjonalności
Wystawiłem aukcje, co każdy krok wysakuje z Avast bam, bam, bam
Witam, nie mogę wejść na allegro lokalnie-dostaję taki komunikat:
Nie udało się nawiązać bezpiecznego połączenia
Podczas łączenia z serwerem „allegrolokalnie.pl” wystąpił błąd. PR_CONNECT_RESET_ERROR
Otwierana strona nie może zostać wyświetlona, ponieważ nie udało się potwierdzić autentyczności otrzymanych danych.
Proszę poinformować właścicieli witryny o tym problemie.
koniec cytatu. @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
12 godzin później, ruszyło samo z siebie... problem zniknął bez mojej ingerencji, natomiast zaktualizował się Avast, także myślę, że to jednak był problem z poprzednią bazą AVG.
No faktycznie, u mnie tez dzisiaj Avast nie pyszczy. Pozdro! 🙂
Mam to samo AVG blokuje dostęp do Allegro Lokalnie
Był spokój pół roku i przez kilka dni i teraz też Avast znowu pyszczy!
Od wczoraj mam problem z zalogowaniem i nie wiem teraz co zrobić. Kupujący piszą do mnie, nie mam jak odpowiedzieć...