Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak w temacie. Chodzi o Allegro lokalnie
Kupujący kliknął kup teraz, wypełnił formularz dostawy życząc sobie przesyłkę płatną przy odbiorze. Po czym oznajmił mi na czacie, że rezygnuje z wózka. Kontakt na czacie się urwał, kupujący nie odpisuje na wiadomości. Allegro naliczyło prowizję prawie 50 zł za sprzedaną rzecz a ja nie zamierzam za to płacić.
Skoro facet zrezygnował nie będę wysyłać paczki, bo najprawdopodobniej i tak jej nie odbierze a ja zostanę obciążona kosztami przesyłek.
Miał ktoś podobny problem? Jak anulować transakcję?
Pisałam już do allegro, ale mam wrażenie jakby to komputer odpisywał i generalnie nic mądrego mi nie odpisali a już na pewno nie pomogli.
@_HolaOla_ to może jeszcze uda się odpowiedzieć dlaczego kupujący otrzymuje pełne dane sprzedawcy po kliknięciu "Kup Teraz" a sprzedawca nie dostaje nawet e-maila czy numeru telefonu?
Jak się udało takie coś w ogóle wypuścić?
@Crow_Empire W przypadku "Kup teraz" Sprzedający otrzymuje adres e-mail Kupującego.
@_HolaOla_ to jest nieprawda. Nie ma żadnego e-maila, jedyny kontakt jest przez Lokalnie.
Sprzedawca otrzymuje imię, nazwisko i login. Nic więcej, przy czym jajcarz (bo jak inaczej nazwać delikwenta, który kupuje tylko po to aby komuś zdjąć promowaną ofertę) otrzymuje wszelkie dane.
Działacie nieuczciwe wobec stron. Lokalnie to jest w ogóle jakieś kuriozum poplątane z absurdem, albo celowe, zaplanowane działanie, którego celem jest zysk kosztem czyjejś szkody.