Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Witam,
wystawiłem na sprzedaż w allegro lokalnie towar z zapłatą z góry, którego ostatecznie kupujący nie zamierza kupić.
Co mam w takiej sytuacji zrobić? zależy mi na tym żeby oferta wróciła jak najszybciej na stronę szczególnie, że mijają mi dni promowania wspomnianej oferty.
@Segnaro ma 5 dni na zaplatę wznowi się samo. Po co promujesz zazwyczaj tak właśnie wygląda kupowanie na allegro zablokuje ci sprzedaż i nie zapłaci a ty wydasz na promowanie
Nie zamierza zapłacić więc wystaw od nowa a na tamtej aukcji wyłączać wznawianie.
dziękuję za odpowiedź, wystawiłem towar ponownie.
Gdzie mogę znaleźć opcję wyłączania wznawiania?
@Segnaro na 24h przed automatycznym wznowieniem otrzymasz wiadomość e-mail od nas, będziesz mógł anulować wznowienie klikając link z e-maila. Taka opcja pojawi się też w tej zakładce.
Absolutnie coś powinniście z tym zrobić. Zgodnie z waszym hasłem chciałem nadać rzeczom drugie życie i wystawiłem je na allegro lokalnie żeby jeszcze komuś się przydały. Oczywiście zleźli się chętni ale żaden nie zapłacił a ja się bujam dalej z ogłoszeniami. Wprowadźcie choćby prosta obsługę ocen dla użytkowników albo zgłoszenia takich kupujących co licytują a nie płacą. Bo w tej chwili nie ma sensu nic wystawiać jak wszystko i tak wraca.
Podpowiem w tej chwili ma sens wystawiać ale nie na licytacje. Mają promowanie za 1grosz w opcji KUP TERAZ, ruch większy niż na głównym allegro...
Jeśli sprzedajesz coś co ma określoną wartość to jasne że tak. Ale jak coś co prawie oddajesz za darmo to z góry ustalona cena tylko odstrasza.
@moons nic ci takie wprowadzenie nie da bo allegro kupowac zezwala naqet kontom bez pelnej weryfikacji zalozenie konta na maila to tmin i mozma sobie dalej cyrki urzadzac kupici nie placic