Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@piterson06 O jakiego użytkownika chodzi?
O każdego
@piterson06 Prześlij mi proszę zrzut swojego ekranu i napisz gdzie dokładnie tego nie widać (a powinno być widać według Ciebie).
tu bo zawsze widać jak ktoś miał więcej przedmiotów wszystkie,,nie tyło ją nie widzę bo też do mnie ktoś napisał jak widać to samo
@piterson06 czy ten zrzut pochodzi z wersji mobilnej strony czy aplikacji? Jeśli to aplikacja, podaj mi proszę jej dokładną wersję.
W aplikacji jest tak samo specjalnie zainstaliwalem teraz
tu widac
wersja aplikacji
Masakra, przedluzcie aukcje o dobe, bo nie widac co sie sprzedaje !!!!
Masakra, przedluzcie aukcje o dobe, bo nie widac co sie sprzedaje !!!! Pokoncza sie za jakies smieszne kwoty !!!
@Kurisutina W tym wątku @piterson06 zgłaszał, że nie można ze strony konkretnej oferty z Lokalnie przejść do innych ofert sprzedającego. Same oferty są widoczne w Serwisie. Czy zgłaszasz ten sam czy inny problem?
Ten sam, ludzie obserwuja aukcje i pisza, ze nie mozna wejsc w pozostale przedmioty, sprzedadza sie za jakies ochlapy !!! I nie mozna usunac ofert, bo to tez uniemozliwiliscie, za 2 godziny aukcje sie koncza i bedzie tragedia p.s. ludzie wchodza na 1 moja aukcje i nie widza pozostalych wiec wnioakuja, ze nie nie wystawiam. mam stala klientele wiec co z tego, ze przedmioty widac w serwisie, jak oni ich nie widza u mnie . P.s. 2 problem na pc i tel., na apce, na opera, chrome, brave...p.s. 3 za kilkanascie minut koncza sie aukcje i sprzedadza sie za ochlapy, a ofert nie mozna usunac
@Kurisutina Nie widzisz opcji zakończenia oferty? Sprawdź czy problem występuje niezależnie od przeglądarki, z której korzystasz.
Wymień wszystkie problemy, które chcesz zgłosić. Jeśli to możliwe, prześlij również zrzuty ekranu, które je zobrazują. Kiedy otrzymam zrzuty, będę mogła skonsultować Twoje zgłoszenie.
Po prostu nie ma opcji inne przedmioty sprzedajacego
@nat_not wcześniej były inne oferty sprzedającego i znikły, gdzieś w tym miejscu 🙂 a dokładnie nazywało się to Inne ogłoszenia sprzedającego
Cyrk na sali, pol dnia nic nie potraficie zrobic, za moment koniec aukcji, wygraja ludzie co zlozyli smieszne oferty, znow przez wasza nieudolnosc strace kase
@Kurisutina @piterson06 @kostas11
Przekazałam tę sprawę do naszego zespołu technicznego. Muszę Was prosić o cierpliwość. Przepraszamy za utrudnienie.
No i aukcje sie koncza, wasza nieudolnosc przeraza, nic nie zrobiliscie, zeby to dzialalo , porazka, i tyle mozemy, sie tu wyzalic, a moloch dalej bedzie funkcjonowal jak teraz 😞 kilka godzin po zgloszeniu problemu wy to przekazujecie dalej, gdzie kolejni "wysokiej klasy specjalisci " beda to naprawiac, tyle ze aukcje sie zakonczyly na jakis slabych kwotach , porazka