Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, właśnie dostałem wiadomość na Allegro Lokalnie, że kupujący potrzebuje mój mail do doznania zakupu, podałem mail, dostałem odpowiedź, że wysłano do mnie potwierdzenie, które mam zaakceptować czy coś, trafiło ono do spamu. Wiadomość nie wyglada na taką od Allegro i faktycznie jest to jakaś próba wyłudzenia. Oczywiście niczego nie zaakceptowałem, ale chciałem się upewnić, że samo podanie adresu @ nie jest dla mnie groźne
@Client:55376938 To próba oszustwa. Niczego nie wysyłaj, nic nie potwierdzaj, niczego nie klikaj, bo stracisz pieniądze.
Tak, jak zobaczyłem tego maila to od razu pomyślałem, że coś jest nie tak. Tylko wcześniej podałem adres mail temu „klientowi”.
Cześć. Pół godziny temu też dostałem taką wiadomość, że brakuje mojego meila aby zakończyć płatność. Przesłany został też sceen z Allegro. Podając meila dostajesz niby wiadomość z adresu allegrolokalniepoland@gmail.com ,żeby kliknąć w celu zaakceptowania zamówienia. Wygląda to podejrzanie. Ja mam wiadomość od klienta Client:103813092
@Client:55376938 napisał(a):Cześć, właśnie dostałem wiadomość na Allegro Lokalnie, że kupujący potrzebuje mój mail do doznania zakupu, podałem mail, dostałem odpowiedź, że wysłano do mnie potwierdzenie, które mam zaakceptować czy coś, trafiło ono do spamu. Wiadomość nie wyglada na taką od Allegro i faktycznie jest to jakaś próba wyłudzenia. Oczywiście niczego nie zaakceptowałem, ale chciałem się upewnić, że samo podanie adresu @ nie jest dla mnie groźne
@vip0002, zablokowaliśmy to konto. 🙂