Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, piszę w sprawie ogłoszenia jakie wystawiłem dla karty graficznej. W ogłoeszeniu zawarłem informację, iż karta jest 100% sprawna, aktualnie znajduje się i pracuje w komputerze oraz udzielam gwarancji rozruchowej,
Niestety, ale nie jestem w stanie udzielić gwarancji rozruchowej na tę ofertę, co więcej mam obawę, iż uszkodziłem kartę przy próbie aktualizacji BIOS do nowszej wersji dodającej obsługę ResizeBAR. Karta aktualnie włącza się i pracuje normalnie pod pulpitem, przeglądaniem stron i youtube. Niestety po włączeniu jakiejkolwiek gry pod obciążeniem pojawia się czarny ekran.
W jaki sposób mogę zakończyć aukcję i ewentualnie wystawić ponownie kartę, ale jako uszkodzoną? Lub odwołać kartę do serwisu i wystawić ponownie po naprawie.
Sprawa dość pilna gdyż aktualnie toczy sie licytacja i kwota zdecydowanie przekroczyła wartość towaru uszkodzonego
W czasie licytacji nie możesz, jak zakończysz to wygrywa ten co w danej chwili złożył najwyższą ofertę, ale jak ktoś wygra i opłaci to zwracasz mu środki, dobrze wytłumaczyć kupującemu, ale nie każdy zrozumie.
Dokładnie tak, dlatego też niechciałbym być posądzony o oszustwo i szukam sensownego rozwiązania