anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro lokalnie zakończenie oferty

Damiano13_84
#7 Wielbiciel#

Witam, piszę w sprawie ogłoszenia jakie wystawiłem dla karty graficznej. W ogłoeszeniu zawarłem informację, iż karta jest 100% sprawna, aktualnie znajduje się i pracuje w komputerze oraz udzielam gwarancji rozruchowej,

Niestety, ale nie jestem w stanie udzielić gwarancji rozruchowej na tę ofertę, co więcej mam obawę, iż uszkodziłem kartę przy próbie aktualizacji BIOS do nowszej wersji dodającej obsługę ResizeBAR. Karta aktualnie włącza się i pracuje normalnie pod pulpitem, przeglądaniem stron i youtube. Niestety po włączeniu jakiejkolwiek gry pod obciążeniem pojawia się czarny ekran.

W jaki sposób mogę zakończyć aukcję i ewentualnie wystawić ponownie kartę, ale jako uszkodzoną? Lub odwołać kartę do serwisu i wystawić ponownie po naprawie.

Sprawa dość pilna gdyż aktualnie toczy sie licytacja i kwota zdecydowanie przekroczyła wartość towaru uszkodzonego

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

LEW433
#21 Demiurg#

W czasie licytacji nie możesz, jak zakończysz to wygrywa ten co w danej chwili złożył najwyższą ofertę, ale jak ktoś wygra i opłaci to zwracasz mu środki, dobrze wytłumaczyć kupującemu, ale nie każdy zrozumie.

oznacz moderatorów

Damiano13_84
#7 Wielbiciel#

Dokładnie tak, dlatego też niechciałbym być posądzony o oszustwo i szukam sensownego rozwiązania

oznacz moderatorów