anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro lokalnie ?

fiolek79
#9 Pomysłodawca#

Allegro lokalnie ???no wiele sobie życzyc !!!to jakiś bezsens.Od kilku godzin próbuje wysłac przesyłkę kurierem,trzy wiadomosci @ bez podania adresu dostawy,alegro lokalnie nie pokazuje @ kupujacego,a bez tego nie wyślę,,odnosnie innych aukcji strona nie działa prawidłowo,sprzedałam w innej aukcji perfum szt 1 zakfalifikowało jako 2 szt ktos rozpoczał zakup...nie dokonczył ,nie mam żadn ej informacji i czemu aukcja nie pojawiła sie ponownie?i Nie ma numerów aukcji,jak starac sie o zwrot prowizji ???? wiele sobie życzyc !!!to jakiś bezsens.Od kilku godzin próbuje wysłac kurierem przesyłkę,wyjeżdzam i zalezało mi,ale we wszystkich wiadomosciach nie mam @ nie moge zamówic kuriera,Ot tak ALLegro spier..j cos co było proste ,łacznie z nadawaniem przesyłek-zjebaliscie to.Ja jako potencjalny Kowalski rezygnujęMam jeszcze wiele innych zastrzeżen,no ja juz w kwiecie wieku,życzę Waszemu głuwnemu informatykowi ,powodzenia,i "dziękuję "ze starą kadrę zepchnął  do niczego.Pozdrawiam i chcę juz Allegro lokalnie normalnie,a tak wogóle rezygnuję,i jesli ktos ma podobne doswiadczenia to zapraszam.Moze zanim cos udoskonalicie to popatrzcie na sytuację,naprawcie błędy a potem oferujcie !!!!

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

kostas11
#21 Demiurg#

@fiolek79 wystawiaj na zwykłym allegro 😄

________
Κώστας
oznacz moderatorów

fiolek79
#9 Pomysłodawca#

jak ? wciąż pojawia mi  sie komunikat wpisz numer produktu,na zwykłłym to jyz nie wiem jak,zrozumiałam ,ze lokalnie ale dlaczego allegro decyduje o wszystkim,o czasie aukcji,o cenie,o pokazywaniu itp,zmiany moze sa dobre jak ktos  sprzedaje o od czasu do czasu?

2;nie pokazują się wystawione oferty  

3)nie wiem komu mam zapłapłacic 

jest duzo błędów  trzy podstawowe@ które tylko informuja,to kolejna sprawa bo tracę czas na potwierdzanie 

dzwonie do klientów a chyba nie  ma droga by płacic za serwis i ponosic koszty dodatkowe !!!!

oznacz moderatorów