Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@igoro5 Najlepiej skontaktuj się z kupującym w celu ustalenia innej formy dostawy.
Odpowiedź jest taka i oczywista że nie nadasz, musicie się dogadać a nie mogłeś sprawdzić i np: udostępnić InPost paczkomat?
@igoro5 Trzeba było sprawdzić co jest dostępne w Opolu przed wyborem form dostawy > a teraz znajdź najbliższy automat > jedź i nadaj > niestety Twoja strata.
Brednie opowiadacie. Można paczkę nadać w punkcie np. Kolporter w EMMIE na Niemodlinskiej. Jest kilka punktów w Opolu ale są to tylko sklepy albo kioski.
Nie ma ani jednego tego ich śmiesznego automatu Allegro One BOX co jest w mojej opinii SKANDALEM! Opole to miasto wojewódzkie i nie da się wygodnie nadać paczki.
Allegro wymusza tę formę dostawy żeby być SMART a jednocześnie nie umożliwia swobodnego nadawania paczek. Ja często stoję w kolejce w kiosku żeby nadać paczkę a ludzie tam puszczają lotto i kupują fajki.... porażka ! Pisałem do ALlegro w tej sprawie to mi odpowiedzieli że im bardzo przykro z tego powodu, że jestem niezadowolony z ilośći automatów w Opolu. No a jak mam być zadowolony skoro ta ilość to 0 ?? Bez komentarza.... Gdyby to była dobrowolna forma dostawy to pal licho kto chce niech korzysta ale to jest MUSOWE żeby być smart. Po raz kolejny **piiip** pokazuje gdzie ma sprzedających..
Pozdrawiam kolegów, niepozdrawiam AALLEEGROOO
Mogłabym prosić o info gdzie są jeszcze te punkty w Opolu? Bo właśnie też mam taką paczkę do nadania.
@CoolthingsForYou możesz nadać tę przesyłkę w punkcie lub automacie:
1. Allegro One Punkt, Kolporter (A004388)
Niemodlińska 21
45-710 Opole
Tutaj znajdziesz więcej informacji na temat tej metody dostawy.
Super. Rozumiem, że w końcu pojawiły się 2 automaty. Czekamy na kolejne w innych dzielnicach
Tak dokładnie jest zmiana na plus i doczekaliśmy się automatów One Box w Opolu. Dokładnie są 3szt. jest jeszcze jeden na Niemodlińskiej/Koszyka obok sklepu "Delikatesy Centrum".
Czekamy na więcej 🙂