Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie mogę załadować strony z mapa paczkomatow, nie pomogło usunięcie cookies, ani tryb incognito. Spróbowałam nadać paczkę w saloniku prasowym, ale kod nie wchodzi, jest błędny. Nie dopracowane to jest .
Wiedzą o problemie. Naprawiają, ale wolno 🙂
Tylko jak wyslac paczkę?
Musiałabyś dokładnie mi napisać co to za przesyłka. Czy to jest One box obsługiwany przez UPSa, czy One kuriera? Do czego ta mapka jest w ogóle potrzebna? Na Androidach, iOS (czytaj telefonach) działa.
Na mapie chcialam zlaezc paczkomat, ale skoro się nie udało to poszłam do saloniku prasowego, który obsługuje allegro, ale nie jest to kolporter. W saloniku okazało się, że podany numer kodu do wysyłki jest niepoprawny, osoba mówiła że tak jej się czasami zdarza. Jeżeli kod niepoprawny, to niemam jak wyslac paczki.
No to dzwoń 616 306 886
@oliweczka1 Przesyłki One Box wygenerowane przez Allegro Lokalnie nadasz wyłącznie w automacie. Sprawdź teraz. Mapa powinna już działać prawidłowo. Proszę, wyczyść pamięć podręczną przeglądarki przed podjęciem kolejnej próby.
Faktycznie mapa działa, ale jeżeli tylko w automacie, to wygląda na to, że w moim mieście nie ma zadnego:), ale dziękuję za pomoc.