Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, wczoraj nadałem wieczorem przesyłkę poprzez Allegro one Box i jest status nadal jest pokazywany jako „oczekuję na nadanie” klient się pyta mnie rano czy nadana jest przesyłka bo on nic nie ma. Wiadomo co można z tym zrobić ? Czy może zmieni się ten status później
@SilnyBenek jak kurier wyjmie z maszyny to status w zamówieniu zmieni się na nadany.
@Client:44052296 Jak wyjmie, chłe, chłe, chłe. Ostatnio to się rzadko zdarza 😎
@SilnyBenek Jak klikniesz w historię przesyłki, to powinno się pokazać, że została nadana.
@TomBanknoter jaka płaca taka praca. Kurierom pewnie na paliwo nawet nie starcza i nie mają jak dojechać po odbiór.
Nic nie ma że jest nadana, dalej że oczekuje na nadanie
@SilnyBenek Bo kurier odbiera popołudniu.
@SilnyBenek A sprawdziłeś, tam gdzie pisałem? Jeśli tam nie ma, że nadana, to może nie nadałeś prawidłowo. Podaj numer: A00cośtam
Właśnie dostałem powiadomienie od allegro że rzekomo zwlekam z nadaniem paczki 😂
@SilnyBenek Bo Allegro uznaje przesyłke za nadaną, dopiero kiedy kurier ją odbierze.
To tak, jakbyś zaniósł paczkę na pocztę, pani z okienka przybije pieczątkę na potwierdzeniu, ale Poczta twierdziłaby, że paczka będzie uznana za wysłaną, dopiero po najbliższej odprawie, kiedy wszystkie przesyłki wyjadą z urzędu do sortowni.