anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro one Box status oczekuje na nadanie

SilnyBenek
#7 Wielbiciel#

Witam, wczoraj nadałem wieczorem przesyłkę poprzez Allegro one Box i jest status nadal jest pokazywany jako „oczekuję na nadanie” klient się pyta mnie rano czy nadana jest przesyłka bo on nic nie ma. Wiadomo co można z tym zrobić ? Czy może zmieni się ten status później 

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

Client:44052296
#21 Demiurg#

@SilnyBenek jak kurier wyjmie z maszyny to status w zamówieniu zmieni się na nadany.

oznacz moderatorów

TomBanknoter
#17 Koryfeusz#

@Client:44052296 Jak wyjmie, chłe, chłe, chłe. Ostatnio to się rzadko zdarza 😎

@SilnyBenek Jak klikniesz w historię przesyłki, to powinno się pokazać, że została nadana.

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

@TomBanknoter jaka płaca taka praca. Kurierom pewnie na paliwo nawet nie starcza i nie mają jak dojechać po odbiór.

oznacz moderatorów

SilnyBenek
#7 Wielbiciel#

Nic nie ma że jest nadana, dalej że oczekuje na nadanie 

oznacz moderatorów

fox_paws
#14 Krzewiciel#

@SilnyBenek Bo kurier odbiera popołudniu.

oznacz moderatorów

TomBanknoter
#17 Koryfeusz#

@SilnyBenek A sprawdziłeś, tam gdzie pisałem? Jeśli tam nie ma, że nadana, to może nie nadałeś prawidłowo. Podaj numer: A00cośtam

oznacz moderatorów

SilnyBenek
#7 Wielbiciel#

Właśnie dostałem powiadomienie od allegro że rzekomo zwlekam z nadaniem paczki 😂

oznacz moderatorów

fox_paws
#14 Krzewiciel#

@SilnyBenek Bo Allegro uznaje przesyłke za nadaną, dopiero kiedy kurier ją odbierze.

To tak, jakbyś zaniósł paczkę na pocztę, pani z okienka przybije pieczątkę na potwierdzeniu, ale Poczta twierdziłaby, że paczka będzie uznana za wysłaną, dopiero po najbliższej odprawie, kiedy wszystkie przesyłki wyjadą z urzędu do sortowni.

oznacz moderatorów