anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

anulowalem wysylke

waderss
#1 Nowicjusz#

anulowalem wysylke  kase zwróciłem   ale zostalo mi do zaplacenia 11.49  za transakcje  te 11.49 tez ale mi widnieje w rozliczeniach ze mam to zaplacic  czy tak powinno byc?

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

mdrogeria
#21 Demiurg#

@waderss weno ,,,, sprzedaję tu 14 lat , jeszcze nigdy mi się nie udało anulować transakcji z poziomu sprzedawcy , podeślij instrukcję jak to się robi ...plese 

mdrogeria_0-1739380855656.png

oznacz moderatorów

fox_paws
#16 Inspirator#

@mdrogeria Anulował wysyłkę. Transakcji nie da się anulować.

------------------------------------------------
Allegro No Box, No Kurier, Not Delivery
oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg#

To jeszcze nie koniec,  teraz czekają cię różne sankcje za  niedokończoną transakcję, punkty ujemne, negatywny komentarz od kupującego, a może nawet dyskusja Allegro.

Oczywiście że tak nie powinno być, powinieneś wykonać zobowiązanie.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Na Allegro Lokalne?🤔

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Zwróciłeś śrdoki kupującemu, nie wysłałeś towaru, tak?

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@waderss wszystko zostało prawidłowo naliczone. Opłata na kwotę 11,49 zł dotyczy wygenerowania etykiety do zamówienia z 10 lutego, o numerze 8406b426-09ad-407b-937a-34d0f0910aaa - przesyłka została dostarczona, dlatego naliczyliśmy 11,49 zł za wysyłkę.

Natomiast do zamówienia (c3dfc5a5-7e65-469a-b7fb-90d9d0331215), o którym piszesz - to klient zapłacił koszt towaru+koszt wysyłki, więc jesteś na zero. Za zamówienie dostałeś od nas zwrot opłaty transakcyjnej, ze względu, że zamówienie nie doszło do skutku. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów