Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,prosze o anulowanie etykiety 16A1B4A1-zle wybralem paczkomat nadania odlegly odemnie o 40 km
@tatianaros proszę możesz ponownie wygenerować etykietę i wybrać bliższy automat nadawczy.
Niestety dalej amm do wyboru tylko ten punkt a chce Myszyniec, cos jest nie tak ,nie moge wybrac innego punktu niestety
Wskazuje mi >
Allegro One Box AL001BKL
Wojska Polskiego 24, 18-500 Kolno
Przy sklepie Rossmann
Godziny otwarcia: całodobowo
@tatianaros to dlatego, że przesyłkę metodą Allegro One Box możesz nadać tylko w automacie paczkowym, a w Myszyńcu jest tylko Allegro One Punkt. Przykro mi, ale w tej sytuacji nie nadasz przesyłki wybraną przez kupującego metodą, chyba że w tym automacie oddalonym o 40 km 😞
Pozostaje nadać przesyłkę poza Allegro Lokalnie przy nadaniu przesyłki poza Allegro Lokalnie będziesz musiał zapłacić za nadanie, a kupujący ma darmową dostawę w ramach Smart!
Innym rozwiązaniem (jeśli masz blisko Paczkomat InPost) byłoby skontaktowanie się z kupującym i jeśli się zgodzi, zwrócenie wpłaty, poproszenie go o ponowny zakup z metodą AllegroPaczkomaty InPost. Wówczas przesyłkę nadasz w dowolnym paczkomacie.
Niestety technicznie nie możemy zmienić metody dostawy, więc zostają takie opcje.
Witam,
pojechalem do paczkomatu oddalonego o 44 km i nadalem przesylke na starej etykiecie,otrzymalem mailowe potwierdzenie nadania ,niestety w zakladce zamowienia u siebie nadal mam ta przesylke jako oczekuje n a nadanie,czy mozna to zmienic.Porownalem stara i nowa etykiete ,wydaja sie byc takie same .
|
@tatianaros Paczka zmieni status w momencie jej odbioru przez kuriera ze skrytki. 🙂