anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Awaria, problem z dodawaniem zdjęć "Napotkaliśmy problem z przesłaniem niektórych zdjęć. Spróbuj..."

assasin_zlotow
#12 Orędownik

Napotkaliśmy problem z przesłaniem niektórych zdjęć. Spróbuj ponownie.

jak się pomęczy, to w końcu fotki za którymś tam razem doda1.jpg

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

assasin_zlotow
#12 Orędownik

ogólnie strona allegrolokalnie bardzo cieniutko chodzi
awaria, przeciążenie czy atak?

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka Allegro Gadane

@assasin_zlotow już to weryfikuję, wrócę do Ciebie z informacją. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Maciek54321
#9 Pomysłodawca

Ja dalej nie mogę dodać zdjęć. Niektóre przechodzą, inne nie. Skąd wogóle taki problem? Wcześniej działało zawsze, a teraz zaczęły się problemy z najważniejszą funkcjonalnością. Część zdjęć załaduje, i co, później mam się w miniaturki przypatrywać i porównywać, które już są a które nie? Przecież to jest niedorzeczność żeby to tak działało.

oznacz moderatorów

_HolaOla_

@Maciek54321 czy możesz pokazać mi zrzut swojego ekranu z tym komunikatem i info, jakiej oferty dotyczy ten problem? 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Maciek54321
#9 Pomysłodawca

2025-11-06 14_16_00-Wystaw przedmiot - Allegro Lokalnie – Opera.png2025-11-06 14_17_50-Wystaw przedmiot - Allegro Lokalnie – Opera.png2025-11-06 14_19_18-Wystaw przedmiot - Allegro Lokalnie – Opera.png

Dotyczy to sytuacji podczas tworzenia aukcji. Klikam, żeby dodać zdjęcia, zaznaczam 5 zdjęć. Wyskakuje komunikat ze screenu 1 i żadne zdjęcie się nie ładuje. Więc próbuję po jednym zdjęciu. Żadne pojedynczo nie chce się załadować. Więc próbuje wogóle inne zdjęcie, któreś z kolei się załaduje, więc teraz próbuję załadować właściwe zdjęcie (to które wcześniej nie chciało się załadować) i szok, załadowało się. Usuwam więc zdjęcie, które nie było potrzebne i próbuję załadować kolejne właściwe zdjęcia, jedno się załadowało, kolejne już nie. I dalej nie chcą się  już załadować. TRAGEDIA! @_HolaOla_ 

oznacz moderatorów

Syrena_zT

@Maciek54321 już to konsultuję, wrócę do Ciebie z informacją. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Client:70282648
#1 Nowicjusz

Nie mogę wystawić ogłoszenia, zdjęcia się nie ładują, robię wszystko jak zawsze. Jaki jest powód?

oznacz moderatorów

w_kiwi

@Client:70282648 Otrzymaliśmy już podobne zgłoszenie i jest weryfikowane przez nasz dział techniczny. Proszę Cię o chwilę cierpliwości. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Client:70282648
#1 Nowicjusz

Oki, dziękuję:-)

oznacz moderatorów