anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Błąd przy wystawieniu przedmiotu: popraw błędne cechy

MAMY ROZWIĄZANIE!
czmiel1991
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry,

chciałam wystawić na sprzedaż komodę, używaną, oznaczyłam stan ze śladami użytkowania i dodałam zdjęcia wykazujące owe ślady. Wymieniłam wszelkie możliwe cechy produktu, przy podsumowaniu wyskakuje błąd "popraw błędne cechy", lecz żadna cecha nie jest podkreślona na czerwono jako błędna. Ktoś wie może co jest nie tak?

czmiel1991_0-1704744113281.png

oznacz moderatorów
11 ODPOWIEDZI 11
ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@czmiel1991 Cześć. 🙂 Prześlij mi proszę zrzuty ekranu z widocznym całym formularzem wystawiania (ze wszystkimi parametrami) 

oznacz moderatorów
czmiel1991
#7 Wielbiciel#

Hej Ola, dzięki za kontakt 🙂

Wrzucam zrzuty:

czmiel1991_0-1704745961750.pngczmiel1991_1-1704745980111.pngczmiel1991_2-1704745999744.pngczmiel1991_3-1704746023067.png

oznacz moderatorów
ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@czmiel1991 Dziękuję bardzo 🙂 Skonsultuję to i wrócę do Ciebie z odpowiedzią 

oznacz moderatorów
knightsbridge1
#8 Zapaleniec#

Ja mam to samo co inni uzytkownicy, wyczyscilam juz moja przegladarke, poprwailam opis z 10 razy lacznie z zaczynaniem od poczatku, zupelnie **piiip**ycznie wyskakuje tekst Popraw błędne cechy i blokuje wystawienie przedmiotu, a nic nie wskazuje co jest nie tak i co trzeba poprawic.  Mnie niestety parokrotne wybieranie kategorii recznie nic nie pomoglo, ciagle to samo wyskakuje na czerwono i nie wiadomo o co chodzi i o jakie cechy. Wg mnie mam wszystko wypelnione, nawet EAN, zrobilam wszystko od nowa wielokrotnie, totalna strata czasu zeby tyle zabieralo wystawienie 1 malej rzeczy, zniecheca do wystawiania czegokolwiek, i gdzie szukac od Allegro jakiejs pomocy? Tutaj widze ze inni maja ten sam problem i albo sam sie jakos rozwiazuje albo nie. Ja juz nie mam dalszych pomyslow i nie moge wystawic niczego wiecej bo nie moge przeskoczyc tego co chce dzisiaj sprzedac. Allegro Lokalnie od poczatku bylo straszne i nie dzialalo tak dobrze jak Allegro, masakra jest cos kupowac z jakims nigdzie indziej nie spotykanym wydluzaniem aukcji po kazdej licytacji, juz dawno to zarzucilam, ale teraz wystawic na sprzedaz tez sie niczego nie da... Nie mam pojecia, jak zwykle Allegro totalnie nie pomocne, nie ma zadnych wskazowek, nie ma z kim porozmawiac, dlaczego mamy tracic czas i sami domyslac sie na forum jakie usterki techniczne ma Allegro w swoich algorytmach?

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@czmiel1991 @knightsbridge1 w imieniu Oli, wracam do Was z informacjami. Otrzymałam odpowiedź, że wystąpił błąd z aktualizacją cech produktu przy zmianie kategorii, będziemy nad tym pracować. Natomiast teraz spróbujcie proszę jeszcze raz wystawić oferty podając od razu kategorię w której chcecie je wystawić. Nie powinno być już problemu, ale gdyby było inaczej poproszę o informację. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
knightsbridge1
#8 Zapaleniec#

Dla Pani moderatorki, ja nie zmienilam kategorii, to byl krem pod oczy wiec i tak to wyskoczylo automatycznie, ale potem i tak wybralam to samo recznie... nic nie pomaga!... Od wczoraj pisze do Was i jeszcze mi nikt nie odpowiedzial!... 

oznacz moderatorów
ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@knightsbridge1 Jeśli znowu nie udało się wystawić oferty, to prześlij mi zrzuty całego formularza wystawiania i sprawdzimy to ponownie

oznacz moderatorów
knightsbridge1
#8 Zapaleniec#

Dla pani moderatorki. Zostawilam wszystko na pare dni bo napisaliscie ze macie jakis problem techniczny w Allegro Lokalnie. Wczoraj w nocy sprobowalam na nowo, i znowu teraz ponownie, niestety, wszystko po staremu. Caly opis poprawny, zdjecia tez, tytul i kategoria tez, i wciaz nie moge przeskoczyc, te same bledne cechy wyskakuja kiedy przechodze do konca i blokuje  wystawienie przedmiotu. Nie mam pojecia jak to przeskoczyc, nigdy przedtem cos takiego nie wystapilo. Jest to irytujace na maxa i trzeba przeniesc sie na **piiip** bo to juz za dlugo trwa.  Allegro jest zablokowane dla sprzedawcow indywidualnych i zostaje to b nieprzyjazne klientom Allegro Lokalne gdzie z licytacjami tez sa klopoty.

2 godziny pozniej: Poniewaz pracuje na Windows 10 z laptopa Appla szukalam przez ostatnie 2 jak zrobic save strony albo zrobic zrzutu ekranu bo sie nie udawalo, az w koncu zrobilam shortcut z adresu strony zeby tutaj podeslac, i zamiast mojej wypelnionej strony wyskoczyla czysta strona AL Wystaw ktora juz chyba po raz 10 znowu wypelnilam, i allelujah!... przeszlo do konca. Jednak jest to b zniechecajace ze sa takie usterki techniczne z Waszej strony ze zabiera  pare dni zeby wystawic 1 rzecz, a nikt dotad nie zmienil Waszych algorytmow zeby pokazywalo na czerwono co dokladnie trzeba zmienic choc duzo sprzedawcow na ten mankament sie skarzy... za duzo innych sprzedajacych ma ten sam klopot zebyscie z tym nic nie robili. 

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@knightsbridge1 dziękuję za informacje i cieszę się, że udało się wystawić ofertę. 
Gdyby problem powrócił, zrzuty ekranu będą konieczne, abyśmy mogli przesłać zgłoszenie do działu technicznego. To, że nie wyświetla się informacja o tym co w formularzu należy poprawić wynika z błędu technicznego, którego niestety nie jesteśmy w stanie wyjaśnić bez zrzutów ekranu. Mam nadzieję, że problemy z wystawieniem ofert już nie powrócą, dodam, że jako osoba prywatna wciąż możesz wystawiać oferty na Allegro. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
knightsbridge1
#8 Zapaleniec#

Dziekuje bardzo za pomoc i drugiej pani moderator tez, wiem ze nie macie wplywu na algorytmy ktorymi powinni sie zajac technicy IT i dyrekcja Allegro, ale powinni wiedziec ze takie klopoty b zniechecaja a jest duzo innych alternatywnych platform sprzedazy. To ze mi sie udalo to zupelny przypadek i na pewno nie powinno to zajac tyle godzin, ale i tak b dziekuje za pomoc. 

oznacz moderatorów
czmiel1991
#7 Wielbiciel#

Udało się wystawić przedmiot, dziękuję za pomoc 🙂

oznacz moderatorów