Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam serdecznie
Otrzymałam od Allegro etykietę z błędem nadawczym. Nie mam możliwości nadania paczki.
Infolinia Inpost widzi problem w etykiecie tj.miejsce nadania paczki jest takie samo jak odbiorcy a są to dwa różne miasta.
Sprawdziłam swoje dane i są one poprawne. Jak dotąd paczki wychpdzily bez problemu.
Wysłałam email do Allegro lecz nie wiem kiedy otrzymałam odpowiedź.
Poproszę o pomoc
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ pomożecie w sprawie kolejnego potencjalnego problemu z wysyłkami Allegro?
@42805855 teoretycznie jeżeli adres odbiorcy jest poprawny to możesz spróbować nadać paczkę w każdym jednym paczkomacie.
@42805855 Przesłałeś do nas zgłoszenie mailowe, więc poczekaj proszę na odpowiedź naszego pracownika. Na pewno postaramy się pomóc rozwiązać Twój problem.
Ja tu nie widzę wielkiego problemu. Jak nie mam do wyboru Punktu inpostu to wybieram paczkomat, a wysyłam i tak w punkcie. Doradził mi to Pan na infolini inpostu. Poszło tak z 10 paczek i nie ma problemu. Kurier inpostu nawet twierdzi, że tak jest bezpieczniej, bo on paczki ze sklepu wrzuca na samochód i na pewno są, a paczkomat się czasem nie domknie i ups gdzie ta paczka... Ten sam Pan z infolinii poinformował mnie również, że mogą tam w razie potrzeby zmienić punkt nadania. Tylko musiałabyś się się przebić przez infolinię czyli przygotuj numer paczki i powiedz do głupiego bota, że chcesz rozmawiać z człowiekiem xD.