Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nowe strona Moje Aktywne Oferty ma bardzo małe miniaturki, utrudnia to zarządzanie ofertami i szkodzi na oczy. Proszę allegro o powrót do starej wersji lub o powiekszenie miniaturek w obecnej wersji.
@Client:58025408 dziękuję za Twoją sugestię w sprawie wyświetlanych miniatur, jednak nie planujemy wprowadzenia zmian w tym zakresie.
To może przy okazji dopytam (choć podejrzewam że mogę spodziewać się następującej odpowiedzi: "... jednak nie planujemy wprowadzenia zmian w tym zakresie.) dlaczego przy ofertach nie widać jak poprzednio daty wystawienia? Ta opcja pomagała trochę przy ocenie ogłoszenia /aukcji.
@finkplojd pamiętaj, że oferty możesz posortować od "najnowszych".
Tyle tylko że w tej chwili wystawiający ogłoszenie / aukcję nie ma już żadnej informacji kiedy dana ofertę wystawił. Czy od czasu wystawienia minęło już 3 tygodnie czy też 3 miesiące. Ja na przykład nie trzymam w swojej poczcie mail powiadomień o wystawieniu oferty. Tak więc teraz nie mam już żadnej kontroli odnośnie czasu trwania oferty.
@finkplojd szczegółowe informacje dotyczące wystawionej oferty powinny być widoczne w zakładce "Moja lokalna sprzedaż".
@RaBarbar_ka Ta strona pomocy jest od dawna nieaktualna, bo nie ma zakładek o takich nazwach jakie są tam podane. Screeny na tej stronie też są stare.
Ma Pani na myśli zakładkę "Ostatnio sprzedane"? Zakładki "Moja lokalna sprzedaż" chyba w al.lokalnie nie ma.
@vonNogay dzięki za spostrzeżenie. @finkplojd na Allegro Lokalnie znajdziesz zakładkę "Moje ogłoszenia" i w sekcji "Aktywne" powinieneś widzieć szczegóły trwających ofert.
Dobrze że dodała Pani do swojego wpisu: "... powinieneś widzieć szczegóły trwających ofert". Zapewniam Panią że jeśli zw zakładce "Aktywne" wyświetlana była by informacja o jakiej napisałem, to nie byłoby tu mojej uwagi.
@finkplojd może żeby nie było widać, że od pół roku jest 10 wyświetleń.
Coś w tym stylu. Skoro ogłoszenie "wisi" już np. 2 miesiące i nie było zainteresowania, to może warto je zakończyć i wystawić ponownie aby znalazło się "na górze"?
@finkplojd kiedys tak robiłem, teraz szkoda mi na to czasu, bo od kiedy wyłączyli widoczność ofert z lokalnie na zwykłym allegro to zainteresowanie wystawionymi przedmiotami i tak jest prawie zerowe. Lepiej ten czas poswięcic na wystawienie w innych miejscach.