Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
na moim koncie allegro lokalnie zweryfikowałem wypłaty PayU jednak nie mogę wypłacić środków pomimo pomyślnej weryfikacji. W zakładce rozliczenia widzę jedynie przycisk wyszarzony "Wypłata środków". W jaki sposób mogę środki wypłacić? Nie aktywowałem Przelewów24, pieniądze wyświetlane są wyłącznie na PayU.
Pozdrawiam
Rafal
Cześć, @Rinuin. Proszę, podeślij zrzut ekranu z zakładką, w której chcesz zrealizować wypłatę środków. Zakryj tylko swoje dane.
Sprawdź również, czy ten sam problem występuje po zalogowaniu do Allegro w trybie incognito przeglądarki.
Wrzucam screena jak to wygląda po mojej stronie. W trybie ingonito wygląda to tak samo.
@Rinuin 19 listopada na Twoje konto została nałożona blokada wypłat. W sprawie szczegółów muszę Cię prosić o kontakt przez formularz kontaktowy. Doradcy wszystko wyjaśnią.
Mam Ten sam problem , lecz moje konto zostało zawieszone z artykułami 2.2 2.3 i jakiś artykuł 2.12. czy mogła bym prosić panią o pomoc w rozwiązaniu problemu
@Client:121993156 przykro mi, ale z blokadą konta tutaj nie pomożemy. Wyjaśnisz to wyłącznie z działem bezpieczeństwa transakcji przez formularz kontaktowy.
Kontaktowałam się kilkaktotnie z allegro kontakt w sprawie blokady i dotej pory żadnej odpowiedzi nieuzyskałam
@Client:121993156 poproszę ID tych zgłoszeń.
Jeśli masz potwierdzenie weryfikacji to w tym samym mailu masz też informację o 24h blokady bezpieczeństwa. potem powinno działać. Chyba, że potwierdzenia nie było i tylko zwrot 1zł dostałeś...
Jedyne co dostałem to informację, że moje konto do wypłat jest aktywne. Wpłacona złotówka wróciła na konto. Wydaje mi się że zwrot w tym wypadku jest czymś oczekiwanym.
Zwrot przy negatywnej weryfikacji też dostajesz. W każdym razie ta dobowa blokada na pewno była, bo weryfikowałam w życiu z 5 kont. No chyba że coś w ostatnim roku zmienili, ale że ten serwis niczego nie ułatwia to raczej w to wątpię...
Tego nie napisałem, jednak ta weryfikacja już została zrobiona ponad tydzień temu...
To w takim razie co innego. To już tylko moderatorki mogą pomóc.