anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Blokada środków payu - szary przycisk wypłaty.

Rinuin
#8 Zapaleniec#

Witam,

na moim koncie allegro lokalnie zweryfikowałem wypłaty PayU jednak nie mogę wypłacić środków pomimo pomyślnej weryfikacji. W zakładce rozliczenia widzę jedynie przycisk wyszarzony "Wypłata środków". W jaki sposób mogę środki wypłacić? Nie aktywowałem Przelewów24, pieniądze wyświetlane są wyłącznie na PayU.

Pozdrawiam

Rafal

oznacz moderatorów
12 ODPOWIEDZI 12

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @Rinuin. Proszę, podeślij zrzut ekranu z zakładką, w której chcesz zrealizować wypłatę środków. Zakryj tylko swoje dane. 
Sprawdź również, czy ten sam problem występuje po zalogowaniu do Allegro w trybie incognito przeglądarki.  

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Rinuin
#8 Zapaleniec#

Wrzucam screena jak to wygląda po mojej stronie. W trybie ingonito wygląda to tak samo. 

Rinuin_0-1732874701820.pngRinuin_1-1732874741627.png

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Rinuin 19 listopada na Twoje konto została nałożona blokada wypłat. W sprawie szczegółów muszę Cię prosić o kontakt przez formularz kontaktowy. Doradcy wszystko wyjaśnią.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Client:121993156
#7 Wielbiciel#

Mam Ten sam problem , lecz moje konto zostało zawieszone z artykułami 2.2 2.3 i jakiś artykuł 2.12. czy mogła bym prosić panią o pomoc w rozwiązaniu problemu

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Client:121993156 przykro mi, ale z blokadą konta tutaj nie pomożemy. Wyjaśnisz to wyłącznie z działem bezpieczeństwa transakcji przez formularz kontaktowy.

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Client:121993156
#7 Wielbiciel#

Kontaktowałam się kilkaktotnie z allegro kontakt w sprawie blokady i dotej pory żadnej odpowiedzi nieuzyskałam 

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Client:121993156 poproszę ID tych zgłoszeń. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#19 Nestor#

Jeśli masz potwierdzenie weryfikacji to w  tym samym mailu masz też informację o 24h blokady bezpieczeństwa. potem powinno działać. Chyba, że potwierdzenia nie było i tylko zwrot 1zł dostałeś...

oznacz moderatorów

Rinuin
#8 Zapaleniec#

Jedyne co dostałem to informację, że moje konto do wypłat jest aktywne. Wpłacona złotówka wróciła na konto. Wydaje mi się że zwrot w tym wypadku jest czymś oczekiwanym.

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#19 Nestor#

Zwrot przy negatywnej weryfikacji też dostajesz. W każdym razie ta dobowa blokada na pewno była, bo weryfikowałam w życiu z 5 kont. No chyba że coś w ostatnim roku zmienili, ale że ten serwis niczego nie ułatwia to raczej w to wątpię...

oznacz moderatorów

Rinuin
#8 Zapaleniec#

Tego nie napisałem, jednak ta weryfikacja już została zrobiona ponad tydzień temu...

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#19 Nestor#

To w takim razie co innego. To już tylko moderatorki mogą pomóc. 

oznacz moderatorów