Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
założyłem konto na Allegro lokalne, zablokowałem, Wysłałem SMS-a że wcześniej korzystałem z innego konta. ale faktem jest, że po raz pierwszy zarejestrowałem się na Allegro i te konta, które były wymienione w liście, nie były moje. wysłałem e-mail z dokumentami , ale nie odblokowany , a nowy utworzyć nie można natychmiast zablokować. co robić?
Wyjaśnić z działem bezpieczeństwa:https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=28111aef-fc3d-4ee0-a94e-d1d7ac01fa65&subjectId=fed698b4-f... ale tak trochę pokrętnie to opisałeś. Jak masz blokadę na jednym to nie założysz następnego do sprzedaży.
wiem, że opisałem już sytuację, skontaktowałem się z nimi, powiedzieli mi, że są konta, a wcześniej w ogóle ich nie otworzyłem. jak to możliwe, czy to może być z powodu numeru telefonu, ostatnio kupiłem numer i może konta zostały zarejestrowane na ten numer, ale nazwisko nie jest moje, jak tak ?
Nie napisali z jakimi kontami powiązane?
tak, konta są napisane, ale to mi nic nie daje, nawet nie wiem co to za konta
Opisz im tą sytuację ale za nr telefonu blokują?
@LEW433 Jeśli numer telefonu był powiązany z zadłużonym kontem to czemu nie mieliby blokować? Normalne, za zalogowanie się z trefnego komputera też blokują.
Masz rację, powiązane sznurowadła do obuwia to także powód do blokady, bo buty były kupione przez Allegro> mało przekonywujące.☹️
@LEW433 "...mało przekonywujące."
Pewnie że może być nieprzekonywujące jeśli kupił od sąsiada lub w tej samej miejscowości. Ale jeśli kupił przez Allegro z innego krańca Polski i można to sprawdzić udowodnić to jest to dowód, to może być bardzo przekonywujące.
Więc włąsnie to im napisz, jeśli kupiłeś telefon przez Allegro to masz jakąś szansę, ale jeśli prywatnie to nie wiem czy uwierzą.
@Client:112439471 Tylko Dział Bezpieczeństwa Allegro moze zdjąć blokady, my tutaj nic w tej sprawie nie mamy do powiedzenia.
Ale czarno to widzę skoro przyznajesz że korzystałeś z różnych nie swoich kont. Oni to wiedzą i pewnie dlatego masz blokadę.
mówię, że nigdy nie miałem kont na allegro w tym momencie, gdybym miał, zrozumiałbym dlaczego blokują. ale nie otwierałam wcześniej kont