anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak kontaktu allegro

Client:137809878
#7 Wielbiciel

Dzień dobry 

Wysłałem wiadomość,  zapytanie do allegro i otrzymałem wiadomość automatycznie że zgłoszenie zostało przyjęte 21 września. Do dnia dzisiejszego nikt się ze mną nie skontaktował. Jak długo się czeka na odpowiedź bu u mnie jest już prawie 2 miesiące i nie mam żadnej odpowiedzi. 

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:137809878  no to będzie chyba jeden z rekordów😉, zazwyczaj jest max kilka dni

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@Client:137809878 widzę, że nie otrzymałeś odpowiedzi, ponieważ była to zdublowana wiadomość. Informacje otrzymałeś już w zgłoszeniu o numerze 54217087, dnia 20 września. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

Dostałem wiadomość z prośbą o nie zakładanie nowego konta, a ja napisałem w ostatniej wiadomośći zapytanie dlaczego mam nie zakładać kolejnego? Co ja takiego złego zrobiłem, czym się naraziłem pracownikom allegro że nie mogę otworzyć kolejnego konta? Niestety do dnia dzisiejszego nie otrzymałem odpowiedzi. 

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

I to nie była zdublowana wiadomość tylko pytanie czym się naraziłem i jak to mogę naprawić żeby zadowolić allegro 

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

Otrzymam odpowiedź co mam zrobić, co złego zrobiłem? Ja pisze pytania jak wam się narazilem a nie otrzymuję odpowiedzi. 

Nie bo Nie taka polityka allegro?

Czekam na odpowiedź co jeszcze mogę zrobić lub czym się narazilem szanownemu allegro?

oznacz moderatorów