Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dobry Wieczór.
Ostatnie zamówienie z 22 Gru. 2022, 13:07
Mam tylko link do zwrotu pieniędzy ?!
Takich jaj tu nie widziałem jeszcze....
Zbych.
@inqubi wyczyść proszę pamięć podręczną przeglądarki oraz sprawdź czy problem pojawia się gdy korzystasz z innej przeglądarki lub w trybie incognito. Jeżeli to nie pomoże, to prześlij proszę dwa zrzuty z trybu prywatnego przeglądarki z włączoną konsolą (f12) oraz widocznymi zakładki Elements oraz Console.
Przekażę zgłoszenie do działu technicznego.
Czyszczenie pamięci podręcznej nie pomaga, korzystanie z innej przeglądarki ani z trybu incognito też nie. Dokąd mam przesłać te zrzuty z Elements i Console? Jest tam pełno błędów.
@clf82 dziękuję za wiadomość! Prześlij je proszę albo tutaj w wątku albo na adres spolecznosc@allegro.pl
U mnie już naprawiono, dziękuję.
Dzień dobry. Klient zakupił ode mnie produkt, zapłacił, ale nie pojawia sie opcja wygeneruj etykietę. Kilka razy już wysyłałem i nigdy takie problemu nie miałem. Mogę prosić o porady? Pozdrawiam
@Keaniu połączyłam te wątki, ponieważ problem jest taki sam. Wykonaj proszę powyższe kroki, a jeśli to nie pomoże to poproszę o przesłanie zrzutów ekranu, o których pisałam wyżej.
Etykiety są niedostępne. Oby nie przepadły możliwości wysyłki. PRoblem ma inpost czy allegro ?
Sprzedałam przedmiot w licytacji, Kupujący zapłacił, ale nie mogę wygenerować etykiety, by nadać paczkę, gdyż nie ma takiej opcji widocznej w szczegółach zakupu w przeglądarce na komputerze. Jest widoczna w aplikacji, ale klikanie w nią do niczego nie prowadzi, tylko odświeża stronę.
@clf82 dziękuję za wiadomość i zrzut, przekazałam go do Działu technicznego, gdy tylko otrzymam informacje w tej sprawie, dam znać.
To chyba jakiś zbiorowy błąd, bo też tak mam. Już wysłałam e-mail
@AnnaJSz Dziękuję. Zespół techniczny pracuje nad ustaleniem i usunięciem przyczyny problemu. Przepraszamy za utrudnienie.
AKTUALIZACJA 23.12.2022
Problem został rozwiązany i nie powinno być już problemów z generowaniem etykiet na Allegro Lokalnie.
Kiedy zostanie usunięty problem? Ja również nie mogę wygenerować etykiety.
Ok, działa
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Dziękuję, już wszystko działa poprawnie
Dzień dobry, mam ten sam problem co osoby powyżej, osoba zakupiła mój produkt natomiast nie mam przycisku do wygenerowania etykiety, jedynie do zwrotu środków. Czy mogę prosić o pomoc?
@JanJ901 Odpisałam Ci już w tym wątku: https://spolecznosc.allegro.pl/t5/sprzedaj%C4%85cy-o-allegro-lokalnie/nie-ma-przycisku-do-wygenerowa... 🙂
Witam. Mam problem z allegro lokalnie. Dzisiaj dwoch kupujacych zaplacilo za przednioty a w sekcji zamowienia od kupujacych nie widze ,,przygotuj paczke do nadania,, jak kiedys bylo. O co chodzi ??
@Allegromania2210 Wiemy o tym problemie. Zespół techniczny pracuje nad jego usunięciem. Przepraszamy za utrudnienie.
U mnie to samo, Allegro Lokalnie, na stronie nie ma przycisku. W aplikacji mobilnej jest przycisk, ale nie działa. Przesyłka do kupującego darmowa ze Smartem w promocji. Wiadomo kiedy będzie to naprawione?