Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Witam serdecznie,
Po wygenerowaniu etykiety Inpost nie mogę jej pobrać - brak guzika "pobierz".
Na poprzednich aukcjach w którychś coś ktoś kupił również nie można pobrać etykiety.
Problem występuje i na aplikacji i na przeglądarce.
Czy jest jakaś awaria ??
Kiedy zostanie usunięta ??
Pozdrawiam
Damian
@favorit91 @kiper84rpm @MiriMi @mopsiarnia Zgłosiłam już tę sytuację. Czy macie możliwość przesłania mi zrzutów ekranu?
z danymi osób??
chyba wiadomo jak wygląda ekran dostawy.
nie ma tam tylko "przycisku" do kliknięcia "pobierz etykietę".
@ko_alka
Tyle mogę wstawić na szybko. Tylko proszę to usunąć bo widać użytkownika a może nie życzyć tego sobie….
@mopsiarnia Usunęłam dla Ciebie poprzednią etykietę. Spróbuj ponownie ją wygenerować i wtedy pobierz etykietę.
@MiriMi Usunęłam dla Ciebie poprzednią etykietę. Spróbuj ponownie ją wygenerować i wtedy pobierz etykietę.
Dziękuję bardzo. Wygenerowalam i szybko pobralam. Zgloszony wcześniej problem występuje ale nadal. Po wejściu w sprzedany przedmiot możliwośc kolejnego pobrania etykiety nadal nie istnieje.
@MiriMi Zdaję sobie z tego sprawę, pracujemy nad usunięciem usterki, ale na ten moment ważne, żebyście mogli w ogóle pobrać etykietę
Dzień dobry.
Sprzedalam przedmiot na Allegro Lokalnie. Zgodnie z instrukcją stworzylam etykiete rozmiar L.
Po wejściu do sprzedanej oferty brakuję opcji pobrania etykiety a jej druku. Jest tylko informacja " Możesz teraz wysłać przedmiot. "
Sprzedający wybral metodę dostawy: Allegro Paczkomaty InPost.
Jak teraz wydrukować etykiete, albo trzeba zwrócić pieniądze skupującemu?
Dziękuję.
Witam. Mam to samo. Już pisałem o tym kilka minut wcześniej.
@kiper84rpm Usunęłam dla Ciebie poprzednią etykietę. Spróbuj ponownie ją wygenerować i wtedy pobierz etykietę.
@ataner007 Już, spróbuj ponownie (ale pobierz ją od razu po wygenerowaniu)
Teraz widać w aplikacji, pobrałam od razu na komputerze ale w aplikacji też jest guzik pobierz po powrocie do zamówienia 😁
Dzięki !
Super!
Nowa etykieta utworzyła się i mogłem już ją pobrać.
Dziękuję 😘