Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Na email przyszła mi wiadomość , że ktoś wysłał wiadomość dotyczącą wystawionego przedmiotu. Gdy wchodzę na Allegro Lokalnie tej wiadomości nie ma.
Witam, mam podobną sytuacje dzisiaj na allegro lokalnie nie mogę sprawdzić kto coś do mnie pisał mimo iż kupujący wysyłają wiadomości. Idzie to naprawić?
@Danti20, @Client:57522894 czy po przejściu na stronę Allegro Lokalnie, widzicie jakiś komunikat o błędzie? Jeśli tak, poproszę o jego zrzut ekranu. Z jakich przeglądarek korzystacie? Czy problem powtarza się po ich zmianie?
P.S. spróbujcie odświeżyć zakładkę z czatem.
Na innej przeglądarce nie ma problemu.
@Client:57522894, a na której problem występuje? Próbowałaś wyczyścić problematyczną przeglądarkę? 🙂
Na chrome, jeszcze nie probowalam.
@Danti20, czy wykonałeś wskazane przeze mnie wcześniej czynności? Chodzi o czyszczenie i zmianę przeglądarki. Której wiadomości dotyczy problem i od kiedy się pojawia?
A ja mam odwrotnie, żadnego maila dotyczącego oferty nie dostałem a wchodząc w centrum wiadomości ukazała mi się wiadomość , gdy bym przypadkiem nie wszedł to bym nie wiedział o wiadomości bo maila przecież nie było
@AlePiesio, podasz numer zamówienia, którego to dotyczy? Sprawdzałeś folder spam na skrzynce mejlowej?
To nie dotyczy żadnego zamówienia. Folder spam zawsze sprawdzam , jest pusty.
W centrum wiadomości dziś o 9 rano pojawiła się dziwna wiadomość jak by tłumaczona z translatora.
@AlePiesio, możesz załączyć tu jej zrzut ekranu?
@AlePiesio, ta wiadomość to mejl - przeszła przez mailmasq, system który odpowiada za maskowania adresów mejlowych użytkowników naszego serwisu. W takim wypadku nie ma dodatkowego komunikatu.
A można trochę jaśniej bo nie rozumiem? To nie była wiadomość z pytaniem o przedmiot z aukcji?
@AlePiesio, była to wiadomość wysłana przez użytkownika bezpośrednio na zamaskowany adres mejlowy sprzedającego (Twój). 🙂
@AlePiesio, co więcej, nasze serwery nie dostarczyły tego maila, bo ktoś miał Twój nieaktualny adres mejlowy (sklep@....). Na tej stronie usuniesz adresy mejlowe, które już nie istnieją.
Jeśli usuniesz ten nieużywany/nieistniejący już adres na tej stronie, każdy mejl wysłany na ten zamaskowany adres, będzie kierowany na aktualny adres główny wskazany na koncie (w tym przypadku otrzymałbyś go na mejla .....56@gmail.com).
Wchodząc w ten link nie mam opcji usunięcia ani edytowania adresów mailowycjh.
@AlePiesio, upewniam się - co widzisz klikając w ten link: https://allegro.pl/moje-allegro/moje-konto/moje-adresy-email?
Widze mój adres główny(prawidłowy) i adres dodatkowy (stary) a na samym dole możliwość dodania nowego innego adresu.
Ale brak opcji żeby usunąć adres dodatkowy(stary)