Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam już od pewnego czasu nie mogę wypłacić środków z mojego konta allegro lokalnie Na początku był gdyż mam konto zagraniczne Wczoraj dopisałem żonę do mojego konta allegro i małżonka wysłała ze swojego konta w Polsce te 1.01 zł celem aktywacji ale dalej nie wiem czy to coś da Proszę o pomoc w tej sprawie Krzysztof
ka aktywacja trwa 3 dni, możesz dopytać tu: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=1588cdd0-0680-4a7f-a68c-8e1864769ebb
@Client:48636875 aby weryfikacja się udała przelew weryfikacyjny powinien zostać wykonany z numeru rachunku podanego w formularzu. A Twój przelew został wykonany z innego numeru rachunku, dlatego proszę wejdź tutaj i wykonaj przelew w części poświęconej operatorowi PayU z numeru rachunku podanego w formularzu.
Pani Moniko próbowałem już kilka razy i nic z tego nie wychodzi nie mogę przelać tej złotówki do mojego banku celem weryfikacji Więc dopisałem małżonkę do konta allegro lokalnie bo żona ma polskie konta i chcę przelać te pieniądze na jej konto Skoro jest taka opcja
Przepraszam z mojego konta