anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Chciałem usunąć widoczne ogloszenie

monikxxxx
#2 Obserwator

Ogłoszenie dalej jest widoczne: https://allegrolokalnie.pl/oferta/skup-maszyn-stolarskich. Proszę o całkowite usunięcie i nie pobieranie opłat z jego tytułu. Pozdrawiam 

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@monikxxxx aby zakończyć ogłoszenie przejdź do zakładki Moje aktywne ogłoszenia i kliknij [zakończ teraz]. 

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

mokate
#7 Wielbiciel

Nie mogę zakończyć ogłoszenia, a wyjeżdżam na urlop i nie będę mogła śledzić jak ktoś kupi produkty. Proszę o pomoc 

aeca341a-10eb-420a-b985-400b3a737102

i 2 inne

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@mokate , dlaczego nie możesz zakończyć tego ogłoszenia? Pojawia się jakiś komunikat, gdy próbujesz to zrobić w zakładce  Moje aktywne ogłoszenia? 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

mokate
#7 Wielbiciel

pojawia się na dole na czerwonym tle napis.

"zakończenie oferty nie powiodło się" i po kilku sekundach znika

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@mokate spróbuj proszę wyczyścić pamięć podręczną przeglądarki, z której korzystasz i spróbować jeszcze raz. Technicznie nie mamy możliwości zakończenia Twoich ogłoszeń. Jeśli problem się powtórzy, bardzo proszę o przesłanie pełnego zrzutu ekranu (na którym widoczny będzie pasek strony oraz godzina i data) z widocznym komunikatem o błędzie 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@mokate spróbuj proszę w pierwszej kolejności wyczyścić pliki Cookie i sprawdzić działanie strony w oknie prywatym incognito. Daj proszę znać czy po tych krokach problem wciąż występuje. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów